Hopp til hovedinnhold
ETTER FEM SESONGER OG ÉN FILM ER FENGSELSFUGLEN WENTWORTH MILLER FORTSATT GIRA (FOX)

Prison Break fortsetter?

ETTER FEM SESONGER OG ÉN FILM ER FENGSELSFUGLEN WENTWORTH MILLER FORTSATT GIRA (FOX)

Tidligere i år hadde FOX premiere på Prison Breaks tilsynelatende avsluttende kapittel – åtte år etter at seriens fjerde og «siste» sesong gikk på skjermen. Sesong fem var en såkalt «limited series» på ni episoder, og skulle ifølge nettverket runde av spørsmål som ble hengende i luften forrige gang de gav seg.
 
Men, nå ser det ut til at det kan bli mer fengselsflukt på oss likevel?
Hovedrolleinnehaver Dominic Purcell, som spilte rollen som den uskyldig dømte Lincoln Burrows, teaser nemlig en potensiell fortsettelse på serien via Insta:
 

@prisonbreak #prisonbreak 6. In the works.

Et innlegg delt av Dominicpurcell (@dominicpurcell)

 
Til tross for at offisielle kilder ikke har bekreftet noe som helst enda, så er det i hvert fall tydelig at NOE skjer. Om det «noe» Dominic refererer til bare er småsnakk mellom serieansvarlige ved FOX eller faktisk pre-produksjon vet man likevel ikke. 
Noe annet enn sistnevnte hadde bare vært slemt, dog. Det står tross alt «#prisonbreak 6. in the works».
Nettverket var ifølge Wentworth «Michael» Miller svært interesserte da han og Dominic først uformelt luftet idéen om den femte sesongen, så sannsynligheten for at de er åpne for mer er absolutt god. 
Siden serien ble ferdig i slutten av mai i år, har den særdeles dedikerte casten vært svært åpne om at de ønsker å gjøre mer av serien. 
Den som har vært mest dedikert er kanskje Wentworth selv. Senest i november postet han sin egen pitch for en potensiell sjette sesong, som involverer en litt intens fan som kidnapper de to brødrene for å få dem til å gjenskape alle opplevelsene fra de fem forrige sesongene, slik at han også kan oppleve det. 

Vi holder en knapp på «uuh…». 
  
Elefanten i rommet er selvsagt spørsmålet om vi egentlig ønsker en ny sesong. Prison Break har alltid hatt en tendens til å splitte folket; enten elsker man historien om den dedikerte mannen som bare vil befri sin bror, eller så fungerer det ikke for en i det hele tatt. 
Særlig den siste sesongen fikk miksede reaksjoner fra både fans og kritikere (57 % på Rotten Tomatoes). Serien får fortsatt ros for at den klarer å være spennende, men samtidig får den en del ris for å operere med et litt unødvendig plott. 
Men, det er alltids innenfor å håpe på mer Wentworth Miller-innhold på TV.


Så langt vet man ikke noe mer om saken, men vi holder dere selvsagt oppdatert. 
 
Hvis du ikke har sett (foreløpig) siste runde ennå – her er trailer til sesong 5:
 

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer