Hopp til hovedinnhold
JAY OG SOLANGE (UNIVERSAL, SONY)

Pressemelding fra Jay Z og Solange om den «uheldige» heisturen

JAY OG SOLANGE (UNIVERSAL, SONY)


Ca. alle lurer på hvorfor Solange forsøkte å slå og sparke Jay Z i heisen i denne ville videoen. Nå har Jay, Solange og hennes storesøster Beyonce sluppet en pressemelding hvor de sier at alt er bra – og at vi bør glemme det som skjedde. Uten å fortelle hva som forårsaket semi-basketaket. Kjedelig? Se nedenfor.


– Etter overvåkingsvideoen fra heisen fra 5. mai, hvor den uheldige hendelsen fant sted, ble offentliggjort, så har mange spekulert i årsaken. Det viktigste er at vår familie nå har jobbet seg ut av konflikten og kommet seg videre. Det viktige er at vi som familie har jobbet oss gjennom det. Jay og Solange tar hvert sitt ansvar for det som har skjedd. De anerkjenner begge sin rolle i denne privatsaken som utspilte seg i offentligheten. De har begge sagt unnskyld til hverandre og vi har kommet oss videre som en samlet familie. Rapportene om at Solange var beruset eller hadde utagerende oppførsel denne kvelden er rett og slett falske. Når alt kommer til alt har alle familier problemer, og vi er intet unntak. Vi elsker hverandre og fremfor alt er vi familie. Vi har lagt dette bak oss og håper at alle andre vil gjøre det samme.
 
PS: Solange slettet flere bilder av Beyonce fra sin Instagram i kjølvannet av episoden, men hun har nå lagt opp bilder av seg selv med storesøsteren.

 

Les mer