Hopp til hovedinnhold
CARRIE, BRODY & SAUL (SHOWTIME)

Premieredatoen til Homeland sesong 3

CARRIE, BRODY & SAUL (SHOWTIME)

I kveld annonserte Showtime at tredje sesong får premiere 29. september.

Det skulle bare mangle at kanalen ga grønt lys til en ny runde med Homeland. Serien har fått terningkast high five fra de fleste kanter, og Claire Danes og Damian Lewis vant Emmy-priser for sine roller som henholdsvis CIA-agenten Carrie Mathison og United States Marine Corps-sersjanten Nicholas Brody.

Det kan dog bli vrient å følge opp de to suksessesongene
(piloten ble sett av 2,8 million seere i USA), proppfulle av plot-twists, men gutta bak serien, 24-skaperne Alex Gansa og Howard Gordon, har altså ganske god tid.


Detaljer fra handlingen er ikke offentliggjort, men i en pressemelding fra Showtime sier kanalsjefen David Nevins at sesong 2 avsluttet «veldig sterkt» og at de har «enorm tro» på at seriens kvalitet vil fortsette «på det aller høyeste nivå».

ØDELEGGELSESALARM: David Harewood, som spilte Carries CIA-sjef David Estes (kunne vært faren til rapperen Tyler, the Creator), mener dette innebærer at Brody bør dø.

– Jeg synes Dave gjorde rett i å forsøke å bli kvitt Brody, selv om alle kvinner ikke er enig. Jeg synes han skulle gå ut. Dette er en fyr som puttet på en selvmordsvest. Dette er en fyr som var klar til å blåse opp halve den amerikanske administrasjonen, inkludert meg, sa Harewood til HuffPost tidligere i år.
 
 

Les mer