Hopp til hovedinnhold
BENNY BENASSI OG APL.DE. AP I SPACE VIA HAUGESUNDER I LOS ANGELES (MINISTRY OF SOUND)

Premiere: Se Kelis i space med Ray Kay

I 2006 hjalp Ray Kay sin kompis Marc Klasfeld med videoen til «Bossy», og nå har han regissert norgesaktuelle Kelis selv, i oppdrag fra den italienske produsenten og artisten Benny Benassi, også en av verdens mest populære DJ-er. Resultatet lever definitivt opp til tittelen «Space Ship».

– Vi holdt på med post (etterarbeide) i to måneder, og dette er den første videoen jeg noensinne har gjort fullstendig på greenscreen med datagrafikk, sier Reinert til 730.

– Benassi er tidenes kuleste kar, han var utrolig morsom og crewet vårt digga ham. I videoen styrer han romskipet med en DJ-turntable og manøvrer det vekk fra meteorer.

Fortsetter nedenfor premieren på Ray Kays lekre video.


Låten og videoen gjestes også av Apl.de.ap, originalmedlemmet fra Black Eyed Peas (han og will.i.am ble signert av Eazy-E i 1991), og produsenten Jean Baptiste Kouame, som var med å skape den sære, globale landeplagen «Boom Boom Pow».

Fun fact: Reinert er snart klar med sin første Stargate-video. Den er for duoens nye artist Range, og gjestes av Rick Ross, en av dagens tøffeste, mest consistent rappere. (Har Ricky noen gang sluppet en dårlig singel?)

Her er et par Benny-videoer, blant annet Public Enemy «Bring The Noise»-remixen som han sjukt nok vant Grammy for:
Kelis har – som mange andre – tatt en R&B-pause til fordel for electropop og dance. Singelen «Acapella» fra det albumet FleshTones (hennes første på fire år) er produsert av franske David Guetta. Her fremfører den Slottsfjell-aktuelle gladjenta den på en klubb, og mutter’n startet showet med å gå ned i «spagaten»:


10 år gammel The Neptunes-produsert Kelis lyder fortsatt nesten «Young, Fresh’n New»:


Videoen til Bangladesh-produserte «Bossy» som Ray Kay var med å skyte:


Reinert har gjort en av de mest populære (purunge) popvideoene akkurat nå, med 221 millioner views: Kolla!

Her er LOL-versjonen av Ray Kays Justin Bieber-video:


Ta en titt på Justin Biebers nye favoritt Tinashe (17)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer