Hopp til hovedinnhold
(PETROLEUM RECORDS)

Premiere: Pop-perle fra Ålesund ♥

(PETROLEUM RECORDS)
 
Ålesund-talentet er bare 17 år, men har allerede rukket å spille på flere festivaler, bli signet og slipper ny singel i dag. Hva gjorde du da du var 17? 
 


Mellom sangslipp og festivaljobber hadde frøkna heldigvis litt tid til å prate med oss. Hør hennes nye låt under!

Gratulerer med å komme på B-lista til P3 og singelslipp i dag! Hvordan har du det?– Jeg har det veldig bra! Lista på P3 OG to fritimer på skolen i dag, halleluja.


Du spiller på Jugendfest i helgen, hvem gleder du deg til å se live?– Jeg gleder meg veldig mye til å se Highasakite for andre gang, fordi konserten deres på Øya var helt fantastisk. De er en av de få bandene jeg liker som bare lager gode låter. Det blir også kult å høre de lokale bidragene (Cashmere Factory og Ahead Of The Curve). Og så må jeg selvfølgelig avslutte med David Guetta, det kan fort bli gøy.


Og hvordan er det å dele plakat med så mange store navn?– HEHE, det er dritskummelt, men også en stor ære. Synes det er kult at festivalarrangørene tør å satse på nye og til dels ukjente artister, samtidig som de klarer å selge ut festivalen ved hjelp av store navn.


(PETROLEUM RECORDS)

 
Hva handler «Known you forever» om? Eventuelt hvem? Hehehe.

– Hehehe. Den handler om en gutt. Mer vil jeg ikke si om saken.

Du går siste året på videregående nå, hvordan klarer du å kombinere skole med den glamorøse livsstilen som signert artist?– Nei, jeg har jo ikke blitt invitert på noe kjendisparty ennå da, så den glamorøse livvstilen venter jeg fremdeles på. Bruker egentlig mest tid foran pianoet eller over boka. Det er nesten like kult. Ellers drikker jeg mye kaffe for å holde ting i sjakk

Fortsetter under 
Du bruker ordet «kleint» ofte, hva er det kleineste du har gjort?– For å være helt ærlig tror jeg ikke at jeg har gjort så veldig mye kleint, det er mer det at jeg synes nesten alt er kleint. Men det kleineste jeg har opplevd skjedde da jeg fikk en tekstmelding fra han i «Known You Forever» som lurte på om låta handlet om ham. Jeg visste at han kom til å finne det ut, så jeg måtte bare svare «ja». Det var ikke så veldig kult, men det verste er at jeg vet at det der kommer til å skje flere ganger. Jaja.


Samarbeidet med Loveless høres jo fantastisk bra ut, hvordan gikk det til?


– Jeg fikk faktisk bare en Facebook-melding, og så tok vi det derfra. Møtte de for første gang på Øya i sommer faktisk, så det var jo veldig hyggelig. Gleder meg til å høre mer fra de to!

«Known You Forever» er ute i dag. Hør den fine låten på Spotify nå, eller på Soundcloud under:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer