Hopp til hovedinnhold
BRITNEY SPEARS MED NY VIDEO (JIVE/SONY)

Premiere på Britney Spears’ «sexvideo»

Før Britney hadde lansert singelen «If U Seek Amy» ble det bråk i USA grunnet sangens tekst. Eller det som høres ut som teksten.

Når man leser låttittelen som fire bokstaver, synger frøken Spears «all the boys and all the girls are begging to F-U-C-K me», noe som er for sterk kost for mange amerikanske foreldre.
Natt til fredag hadde 27-åringen premiere på videoen, som starter med å gjøre narr av de som har reagert.
Deretter får vi se Britney på en fest som kan matche «F-U-C-K me»-delen, hvor hun danser seg gjennom nøye koreograferte, sexy sekvenser, før hun vender tilbake til et liv som en husmor á la Desperate Housewives.
Selvsagt med paparazzi utenfor forstadshuset. Presse som ikke vet hva som foregår på innsiden. (Britney byr altså på et par metaforer.)
Se den Jake Nava-regisserte videoen nedenfor.
Låten, som er produsert av svenske Max Martin, og som er den tredje singelen fra platen Circus, har fått en sensurert versjon hvor k-en fra ordet «seek» er fjernet, etter krav fra flere amerikanske radiostasjoner

Men Håkon Moslet fra NRK P3 sier til 730.no at statskanalen ikke har noe problemer med singelens tekst.

– Når det gjelder Britney-låta, så er det jo helt reelt at dette er en dårlig skjult kamuflering av «fuck me» P3 vil ikke ha noen problemer med å spille «If U Seek Amy» fordi det er en utrolig tøff låt og fordi teksten er mer morsom enn støtende.

Musikksjefen mener dog det ville vært annerledes hvis teksten var norsk. Les mer.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer