Hopp til hovedinnhold
DE VANLIGE JENTENE: HOLLY, KENDRA & BRIDGET (TV3/E!)

PR-kåte Playboy-jenter splittes

Folk som er interessert i populærkultur og derfor ser på TV3-virkelighetsserien Playboy-jentene alias The Girls Next Door, som skildrer livet til Playboy-sjefen Hugh Hefners tre heldige kjærester, Kendra Wilkinson (23), Holly Madison (28) og Bridget Marquardt (34), ble kanskje sjokkert da det i sommer dukket opp rykter om at Kendra egentlig ikke lenger var seksuelt aktiv med 82-åringen.

Noe som sannsynligvis medfører at hun stikker fra den store Playboy-kåken.

Nå har E! (som produserer serien) fått «bekreftet» at dette stemmer, iallefall at det unge glamourmodellikonet forlater huset.

Men naturligvis ikke tomhendt: Kendra skal få sitt eget realityshow, en spinoff av The Girls Next Door.
Og ikke nok med det, Hefner sier at det ser ut som Holly og Bridget også får hver sin serie, som skal gå samtidig med originalen. Dette kan bety mer tits (ingen nippleslips), ass (lite) og platinableika sjarm (mye) på TV3 fremover.

Sesong 6 har premiere i USA i neste måned.

(TV3/E!)

Kendra skal ha blitt kjæreste med Hugh Hefner etter at hun var en av jentene som gikk naken rundt iført kroppsmaling i bursdagsselskapet til Playboy-direktøren. Hugh skal ha likt det han så, og hun flyttet deretter inn i det store huset.

Forholdet skal ha mistet litt av futten etter kort tid, men serien har trolig gjort oppholdet i sexhuset litt mer spennende.

Kendra feirer bursdagen sin:


På MTVs hip-hop-Idol ble Kendra trent opp av Too $hort, men vant ikke med dette:


En vanlig søndagskveld i Playboy-kåken:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer