Hopp til hovedinnhold
(PÅL LAUKLI/ECCENTRIC)
KRENKENDE BLIKK? (PÅL LAUKLI/ECCENTRIC)

PR-ekspert reagerer på Tone Damli sitt sexblikk

Kaoset rundt kontroversielle Tone Damli fortsetter.
God kveld Norge-redaksjonen i alle fall er en av de mange medieplattformene som ikke er helt ferdig med «sjokkvideoen» til «Look Back».
Overfor TV 2-programmets nettsted beskriver PR-rådgiver ekspert Elisabeth Hartmann, sjef for kommunikasjonsbyrået Siste Skrik, Tones lettkledde stil i videoen som ikke spesielt dristig.
Men hun indikerer at sangerens øyne er på kanten.

– Jeg synes hun drar det litt langt. En ting er relativt uskyldig avkledning. En annen ting er hvordan hun spiller på sex med blikket sitt. Dette spillet overlater ikke mye til fantasien, sier Elisabeth.


Noen vil kanskje hevde at de levende bildene med Tones sexy blikk grenser til skandale som kan skade hennes renommé.

– Aaberge har vært ute av rampelyset en god stund, og det hun viser nå er i stor kontrast til det vi har sett tidligere.

– Hun har vært snill pike, og har ikke vært innblandet i noen skandaler som har knekt omdømmet hennes. Men nå beveger hun seg i grenseland, mener PR-spesialisten.

Videoen til Tone Damlis nye hitsingel kom i går, og har allerede over 130 000 visninger hos YouTube. Snutten skjøt norske Alex Herron i California.

Regissøren har også fått views-bonanza via blant andre Aylar, samt gjort videoer for Maria Mena, Ke$ha norgesaktuelle Tinie Tempah og den usnaue britiske stjernen Alesha Dixon.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer