Hopp til hovedinnhold

Positiv oppsving for Oslo-gutten Mike Lookee

MIKE, AYA & RUNE (ERIC FAGERHEIM/TIGERSTATE )

Norske Burundi/Rwanda-fødte Mike Lookee sjarmerte oss i fjor med singelen og videoen «There She Goes» (og et noen breiale sitater), og mens 24-åringen jobber med sin debut-EP, tar han et steg opp fra undergrunnen med ganske så catchy-ass «Get Back Up».

– Selv om det ikke er så lenge siden sist vi snakket så føler jeg at jeg har vokst en del både som artist og person, forteller Mike til 730.no.

Singelen laget han opprinnelig fordi han følte seg nedfor og trengte en opptur.

– Da jeg skrev «Get Back Up» var jeg under mye press, og det var mange personlige ting som var på gang. Det var på en måte en låt jeg skrev til meg selv for å motivere meg ut av en vanskelig livssituasjon. Jeg er sikker på at mange kan relatere seg til det å slite med noe, uansett hva det er, så jeg håper låten kan ha en positiv effekt på andre slik den hadde på meg. Mens jeg skrev prøvde jeg å finne ut hvem som kunne passe best til hooket, og jeg har alltid vært fan av Stian Ehi, så det måtte bli han. Kisen er flink, forteller Mike om sin gjest, som også er signert til labelen Tigerstate.

Fun fact: Under innspillingen ble det heftig diskusjon om Mike skulle rocke gullkjede eller ei. Etter mye frem og tilbake endte han opp med å droppe det, og han håper det ser greit ut uten. (Jada, men gjerne gull neste gang. Takk.)


Se Mike Lookees nye video nedenfor og last ned låten her.

Mike har produsert singelen med Bjørnar B. Bredvolhan. Baben i videoen er Drøbaks-jenta Aya Romano, som er danser og sanger (debutsingel på gang), mens hunken er Rune Johannessen, som har regissert snutten med Aleksander Mile Ottersen.
 

Les mer