Hopp til hovedinnhold
LADY GAGA BACKSTAGE PÅ SENTRUM (730)

Popverdens nye skrulle til Norge

Med «Just Dance» og «Poker Face» på VG-lista og lekker, norsk radiorotasjon, var det ventet at Lady Gaga skulle få bra respons i Oslo i desember, da hun spilte i Norge for første gang.

Men få hadde regnet med så mange ekstremt oppspilte fans. Den amerikanske 22-åringen ble så rørt av støynivået på Sentrum Scene at hun felte tårer under konserten, før hun kastet seg ut til publikum.

Nå får hun sjansen til å grine igjen og lage et nytt supershow på akkurat den samme norske scenen. Lady Gaga spiller på Sentrum torsdag 30. juli. Billettsalget starter torsdag 30. april klokken 9:00 (og kommer til å ende fort).

Ordet på gatene er at hun gleder seg til å møte sine norske fans på nytt. Hun ble tross alt kjent i Norge før USA.

– Jeg har ventet på dette i 8 år, fortalte Gaga til 730.no etter julekonserten.
– Dette året har vært helt utrolig, og mye av det er takket være Norge. «Just Dance» er nå populær i treige USA fordi Skandinavia begynte å spille den, jeg elsker det. Det norske publikummet var fantastisk. Jeg skulle ønske jeg kunne besøke alle byene i Norge. Det kunne gjerne vært resten av karrieren min, bare reise rundt på små norske klubber.

– Lady Gaga? Nei takk.

Platinablondinen avsluttet sitt norgesbesøk sammen med sitt følge på Nodee på Majorstua i Oslo (Jay-Z’ norske favorittrestaurant) og deretter på takbaren på Grand Hotel, hvor hun danset til DJ Olle Abstracts musikk hele natten. I sommer drar hun kanskje på krukka i Tigerstaden med Madonna.

Lady Gaga vil ha norske klær.

New York-piken debuterte med platen The Fame i fjor, hvor hun blant annet forteller at hun ønsker å ri disco-stick, samtidig som hun minner om at hun ofte er bluffin’ with my muffin’.

Bilder fra Lady Gagas norske festkveld:

LADY GAGA (730)

SAMSAYA OG LADY GAGA BACKSTAGE (730)

NOKIA XPRESSMUSICS ENORME GAGA-BANNERE VAR POPULÆRE (730)

LADY GAGA HAR OGSÅ VOKSNE FANS (730)

GAGA MED IDA FLADEN FRA NRJ (730)

GAGA ENDTE OPP BLANT PUBLIKUM, SOM BLE KAOTISK (730)

GRATISKONSERTEN BLE ARRANGERT AV NOKIA XPRESSMUSIC OG RADIO NRJ (730)

DANSEDRONNING LENE ALEXANDRA ØIEN ER GAGA-FAN (730)

HARDCORE GAGA-JENTER(730)

SAMSAYA MED SINE DANSERE (730)

SOULSTARS (730)

I TIPPTOPP TAKFORM PÅ GRAND KL. 02:45 (730)

I fjor sendte Lady Gaga en hilsen til Reinert «Ray Kay» Olsen fra scenen, og kalte nordmannen «blond og sexy» og takket ham for den fancy videoen til «Poker Face».

Les mer