Hopp til hovedinnhold
VERDENS MEST POPULÆRE SERIE MED KJENTE GJESTER (CBS)

Popstjerner gjester superserie

I USA er Taylor Swift en av de mest populære popstjernene, men i Norge er det foreløpig musestille rundt den 19 år gamle ekskjæresten til Joe Jonas fra Disney-trioen Jonas Brothers. Nå kan dog nordmenn snart få se henne på norsk TV, via TVNorge.

Den bestselgende artisten skal gjeste verdens mest sette serie, CSI: Crime Scene Investigation.

Episoden med Taylor tar for seg etterforskningen av tre drap som har funnet sted på et motell i løpet av et år, og blondinen spiller motelleierens tenåringsdatter.

– Jeg er absolutt helt henrykt over CSI, jeg elsker alle rollefigurene, sier Swift til Just Jared.

– En av mine favoritter er Nick, og det var veldig kult å få gjøre alle scenene mine med ham. Uten å avsløre om jeg dør eller ikke, jeg måtte definitivt løpe med saks, noe som var interessant å filme. Det er min favorittserie, og jeg gleder meg så mye til å se episoden at jeg nesten ikke kan vente.

I USA vises den 5. mars på CBS.

Sean Combs alias P. Diddy gjester søsterserien CSI: Miami i neste uke.

Musikkmogulen, som i 2001 spilte den fengslede mannen til Halle Berrys elskovssyke rollefigur i Monster’s Ball, har rollen som en mistenkt advokat i to episoder.

Ifølge CBS er det over 80 millioner mennesker som ser CSI, noe som gjør den til verdens mest populære akkurat nå. Showet, som finner sted i Las Vegas, er produsert av Jerry Bruckheimer, mannen bak Beverly Hills Cop, Top Gun, Pirates Of The Caribbean, og ikke minst Coyote Ugly med Tyra Banks. Serien er i sitt niende år og sesong.
I 2002 begynte spinoff-varianten CSI: Miami, og to år senere startet CSI: NY.

Scene fra den første kommende episoden med Diddy:


Taylor Swift: – Gravid? Det er umulig.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer