Hopp til hovedinnhold
Jesper Jenset er stuck i hjembyen (Truls Qvale)

Polske fans kjørte i 7 timer for å se Jesper Jenset

Jesper Jenset skulle bare besøke familien hjemme i Molde da koronaviruset traff Norge.

Men som mange andre valgte 23-åringen å bli i hjembyen på ubestemt tid. Der rigget han opp hjemmestudio så han kunne fortsette å lage musikk – både for seg selv og andre.

Vestlendingen slapp nylig sin tredje EP på like mange år. I dag har 730 premiere på musikkvideoen til «Love Me, I’m a Mess» – en «hjemmelaget» video med gutta i byen han vokste opp i ♡

Se videopremieren via regissør/fotograf Magnus Furset:

Hei Jesper! Hvordan har livet hjemme i Molde vært? 

– Hei, det har vært veldig avslappet og nice. Har fått lagd mye musikk og slappet av med familie og venner.

Er det noe (eller noen) du savner akkurat nå?

– Jeg savner litt å kunne reise.

«Love Me, I’m A Mess» er nydelig. Hva handler den om?

– Tusen takk. «Love me, I’m a Mess» handler om å være ung og forelsket og usikkerheten rundt dette. Man har fortsatt mye man vil oppleve og gjøre på egenhand og man er ikke nødvendigvis klar for forpliktelsene som følger med det å være i et forhold. Man kan aldri vite om kjærligheten varer evig eller om den du er sammen med er den rette. Den handler vel egentlig om ungdommelig uerfarenhet og behovet for å bli elsket men samtidig være fri.

Godt sagt! Hvordan var videoshooten? 

– Videoshooten var magisk. Det var egentlig bare en helt vanlig sommerdag med vennene mine i Molde bortsett fra at Magnus hadde med seg et sick superkamera. Har alltid hatt lyst til å vise fram hjembyen min på sitt beste, og det følte jeg at vi fikk til. Det er også mye lettere å være komfortabel og seg selv når settingen er såpass naturlig.

Du begynner å få litt av en katalog allerede 🔥 Hvilke tre låter (av dine egne) betyr mest for deg?

– Jo, takk 🙂 hmm kanskje «Love me, I’m a mess», «Silence» og «Lets go Somewhere and Talk».

De er fine! Du jobber også med flere av de beste fra både inn- og utland (H.E.R, Arif, Alan Walker +++). Hvilke samarbeid er du mest stolt av hittil?

– Jeg var vært med å skrive på Alan Walker låten ft. Ruben – «Heading Home».

– Også veldig stolt av at jeg fikk være med på Madcon sin låt «No Lies» der Stargate produserte. Så har jeg også gjort en låt med Arif på norsk. Det var også stort.

Vi hører også at Gromee-samarbeidene har gjort deg stor i Polen! Har du hatt noen gøyale opplevelser med fans der? 

– Har hatt mange kule opplevelser i Polen. Alt fra svære VG-lista-lignende shows til radiobesøk. Vi gjorde også en liten showcase i Krakow der det kom mange fans fra ulike deler i Polen. Noen av de hadde kjørt 7 timer i bil for å se meg. Vi pratet med alle og tok bilder etterpå. De kunne alle låtene på rams og hadde mange spørsmål. Veldig weird, men kul følelse å få møte fans utenfor Norge for første gang.

 

Hadde det vært opp til oss, så hadde du vært internasjonal superstjerne nå. Er det planen din? Hva drømmer du om å få til karrieremessig?

– <3 <3 – Planen er å bli så flink å lage musikk som mulig. Føler at jeg utvikler meg hver dag både som person og musiker. Har lyst til å produsere og skrive for andre, men også ta artistprosjektet til nye høyder og spille for fans rundt om i hele verden.

Og til slutt: Hvordan blir sommeren din?

– Tror det blir en chill Molde-sommer. De fleste av barndomsvennene mine har kommet hjem fra der de studerer. Det er alltid fett å samles igjen og finne på noe sprell. Vi skal faktisk lage flåte – @msmoldefjord og så blir det sikkert mye studio, skating, bading og iskrem.

View this post on Instagram

Flyt

A post shared by MS Moldefjord (@msmoldefjord) on

Se også: 730 oppsummerer årets artister i MGPjr

Nyeste saker fra 730.no

Les mer