Hopp til hovedinnhold

– Politikere lukter som endetarmen min!

ICE CUBE + TOM MORELLO = CHILLING IN THE NAME OF (EMI/EPIC)

Okey. Fersk, hissig politisk rapsingel fra Ice Cube i november 2012, sier du? Hmmmm. Og Tom Morello fra Rage Against The Machine (/Audioslave) er med?
 
Legg de skeptiske tankene dine på is (←♥): For så mye som man kanskje antar at dette brygger på lyden av Cheez Doodles, så låter det ei så verst. Det finnes kanskje deiligere tekopper enn 43-åringer som rapper om pedofile lærere, men som far sier sjøl: – Med presidentvalget så nærme bør vi legge booty-musikken til side og snakke om viktigere ting.
 
Den illsinte iskuben/rapperen/skuespilleren/regissøren letter på trykket: 

– Go to school, the teacher wanna f— the students/ Go to church, my preacher turned to prostitution

Og legger til: – Politikere lukter som endetarmen min!

WOW! Skudd avfyrt, altså. På en corny-skala fra 1 til 10 kunne dette samarbeidet fort blitt en sterk 14, så vi trives med at det hele lander lekkert på en moden 3’er / beskjeden 4’er.
 
Fyr opp din fredag via Ice Cubes ferske aggro-anthem under. Alias fuck systemet & plz stem på Obama, lsm. (Se opp for et glimt av emo Anders Behring Breivik.)

Ekte prat: Sammenlignet med hvor beinhardt Ice Cube i sin storhetstid på 90-tallet gikk i malinga, høres Waka Flocka ut som om han rapper om neglelakk og selvbruningskrem. Fars «Wicked» med den kriminelt sovet på raggasjefen
Don Jagwarr (alias Earle The Poet)
får alt i en mils omkrets til å trenge minst femten nye lag med beis:
 

(LOL @ sinte, white hot Red Hot Chili Peppers i den Marcus Raboy-regisserte videoen. SMH @ den drøyt harde beaten til produsenten Torture Chamba. Hvem nå det er/var.)

Se også: Se Gwyneth Paltrow rappe Ice Cube-vers (video)
 

Ønskerepri$e: Don Jagwarr alias Earle The Poet «High Noon» (← De som vet, vet på ekte):


Nyeste saker fra 730.no

Les mer