Hopp til hovedinnhold

Playboy sender Jermaine Dupri til Norge

Det er 50 år siden første Playboy Club åpnet i Chicago, noe gladgutten Hugh Hefner markerer med 50 Playboy-fester i 50 byer.

Blant annet på Grand Hotel i Oslo torsdag 10. juni.

Men den erigerte 84-åringen rekker ikke å få med seg hvert eneste party, og vil derfor ikke dukke opp i Karl Johans gate. Plasteret på såret er Jermaine Dupri som kveldens musikalske underholdning.

36-åringen startet som danser for Run-DMC da han var liten, for så å begynne å produsere og rappe som 14-åring. Etter at han gjorde Kriss Kross til internasjonale stjerner, har han produsert og skrevet musikk for «alle».

Blant andre: Usher, Destiny’s Child, TLC, Ludacris, UGK, Bone Thugs-n-Harmony, Mariah Carey, Clipse, Chris Brown, Jay-Z, Isley Brothers og Janet Jackson.

Sistnevnte var han samboer med i syv år. (J.D. har en stor Janet-tatovering.)

Billetter til festen med fiffen og gladjentene kan du kjøpe her. Den Atlanta-baserte stjernen får hjelp fra de norske DJ-playboyene Juicy.

Playmate o0: Utklippet fra Ida Ljungqvist som ble en historisk playmate fordi hun er den første de har brukt som er født i Afrika: Mer her!

Her er Jermaine Dupri-videoer med noen av hans kjendiskompiser.

Fortsetter nedenfor.


Se også: Video: Naken Pamela feiret Hugh Hefner med sine egne kaker

Tips til norske, fremadstormende popjenter: Dra på Playboy-festen på Grand og forsøk å komme i kontakt med J.D. Kanskje han kan lage en hit for deg? Rarere ting har skjedd. If you don’t ask, you don’t want. (Husk å rocke et iøynefallende antrekk.)

Se også: Jump! Jump! Kris Kross lever

Nyeste saker fra 730.no

Les mer