Hopp til hovedinnhold
Nikita Dragun jail florida mens Miami-Dade Countys Turner Guilford Knight Correctional Center
Nikita Dragun (Instagram/nikitadragun)

Nikita Dragun satt i varetekt i Miami med menn

Nikita Dragun får stusselig behandling i Florida.


OPPDATERT 10. november: En talsperson ved Miami-Dade Corrections & Rehabilitation Department hevder at Nikia Dragun ikke ble satt i en avdeling for menn ifølge Local 10. – Hun ble aldri plassert i en enhet for menn. Alle innsatte som gjennomgår vår inntaksprosess forblir i et åpent sitteområde i nærvær av kriminalomsorgen. I tillegg ble Nikita Dragun plassert i en fengselscelle for seg selv på grunn av hennes høyprofilerte status før hun ble løslatt, og hun ble eskortert av en LHBTQ-betjent mens hun var i fengselet, sier talspersonen.


Den belgiske sminkeartisten og influenceren Nikita Dragun (født i 96) ble arresteret på Goodtime Hotel i Miami om ettermiddagen, etter angivelig ha sprutet vann fra en flaske på politibetjenter og slått dem. I forkant fikk socials-stjernen, som har over 30 millioner følgere, klager over å ha vært høylytt og «naken» ved bassengområdet.

Nikita Dragun siktes for vold mot politiet, og setter henne i varetekt hos Miami-Dade Countys Turner Guilford Knight Correctional Center.

Influenceren er transperson og offisielt en kvinne (dette står også i passet hennes), men Florida-politiet plasserte henne likevel i varetektsavdelingen for menn.

En viral video fra høringen i forbindelse med kausjon, viser at Nikita spør dommer Mindy Glazer om hun kan flyttes.

– Må jeg fortsatt bli her i avdelingen for menn?, spør hun.

– Ja, jeg lager ikke reglene der oppe, svarer dommeren.

OPPDATERT: Etter et døgn i varetekt er Nikita nå løslatt mot en kausjon på 5000 dollar.

Situasjonen vil kunne gjøre det vanskelig for Nikita Dragun å komme tilbake til USA etter at hun reiser tilbake til Belgia. Men det kan tenkes at hun slår tilbake mot myndighetene i Florida.

– Nikita er juridisk sett kvinne, sier hennes presseansvarlige Jack Ketsoyan til Local 10 i Miami.

– At hun plasseres i en avdeling for menn i et Florida-fengsel er ekstremt forstyrrende og farlig, fortsetter hennes representant.

– Denne avgjørelsen tatt av Miami-Dade County Corrections Department bryter direkte med protokollen deres, som krever at transkjønnede innsatte skal klassifiseres og innkvarteres basert på sikkerhetsbehov og kjønnsidentitet.

Nikita Dragun jack harlow jail florida mens Miami-Dade Countys Turner Guilford Knight Correctional Center

Nikita Dragun med Jack Harlow i oktober 2022 (Instagram/nikitadragun)

Nikita Dragun har 14,6 millioner TikTok-følgere, 9 millioner Instagram-følgere, 3,5 millioner YouTube-følgere og 2 millioner Twitter-følgere.

26-åringen har hatt realityserien Nikita Unfiltered vært en del av fra Hype House. Hun ble i 2019 E! People’s Choice Awards-nominert til The Beauty Influencer of 2019.


Apropos Florida: Den republikanske guvernøren og potensielle presidentkandidaten (!) Ron DeSantis fordømmer «woke ideologi» under sin seierstale natt til onsdag.

Se video nedenfor.

(Nei, det er ikke en SNL-sketsj.)

Den nye podcasten til 730.no – som har fått navnet…. 730.no, er nå nummer 1 på Apple Podcasts og nummer 3 på Spotify Podcasts. I den nyeste episoden åpner Victoria Nadine opp om mye – og hun går ikke rundt grøten: Les mer

Les mer