Hopp til hovedinnhold
- DU HØRER AT DET ER EN HIT MED EN GANG (UNIVERSAL)

– Pixie er en søting

Samtidig som Pixie Lott gjør seg klar til neste ukes Brit Awards, hvor hun er nominert i tre kategorier, lanserer hun den fjerde singelen fra sitt debutalbum Turn It Up.

Låten «Gravity» er skrevet av Ina Wroldsen, som forteller 730 at hun har laget sangen sammen med tre dansker.

– For meg føles den litt annerledes ettersom jeg ikke har gjort all teksten selv, men jeg synes låten har blitt veldig fin. Pix har gjort den til sin, sier Oslo-jenta, som skryter av briten og den København-baserte trioen.

– Pixie er en søting som, til tross for at hun er så ung, absolutt fortjener alt hun har fått til. Hun jobber nemlig knallhardt og er superfokusert.

– Resten av teamet som har vært med å gjøre sangen, Jonas Jeberg, Cutfather og Lucas Secon, er tre danske flinkiser, som har gjort masse bra.

I videointervjuet nedenfor, forteller Pixie alias Victoria Louise at hun er veldig glad i å synge «Gravity» live fordi den er konstruert på en artig måte.

– Med en gang jeg hørte den ville jeg spille den inn, for man hører umiddelbart at det er en hit. Refrenget er så massivt og låten lar deg bruke hele stemmespekteret ettersom versene er så langt nede og refrenget så lyst, smiler 19-åringen fra London.

– Den handler om et forhold hvor man forsøker å forlate noen, men blir dratt tilbake av tyngdekraften, og jeg håper mange kan relatere.

I videoen til «Gravity» switcher den platinablonde platinastjernen til brunt hår, som får henne til å (nesten) se ut som en annen person:

Fortsetter nedenfor.

Fun fact 1: I intervjuet forteller hun at albumsporet «Jack» også er skrevet av en «norsk jente». Piken heter Marion Ravn og låten burde egentlig vært kalt «Zac» ettersom den ifølge Pix handler om Marions brudd med Zac Hanson fra gruppen Hanson.

Hør/last ned/del Marions Pixie-låt her:

Fun fact 2: Pixie har fått mer norsk hjelp; Mads Hauge fra Bergen har skrevet og produsert hennes to første singler «Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)» og «Boys and Girls», som begge ble #1 i England. Se videoene – og mer – nedenfor.

Se også: Mads hjalp Britney

Fun fact 3: Låten Ina Wroldsen har gjort for Rihannas Barbados-venninne Shontelle var den tredje «most added»-låten på amerikansk radio i forrige uke, kun slått av Lady Gaga og Justin Bieber. Her er saken.«Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) (Linus Love Remix)»:
Kings of Leon-cover:
OneRepublic-cover:
Lady Gaga-cover:


Ina ble signert i USA da hun var 18 år, men det gikk ikke helt etter planen: Les her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer