Hopp til hovedinnhold
PITCHES ON FLEEK (UNIVERSAL)

Pitch Perfect 3 bekreftet i natt – vi traff en av skuespillerne

PITCHES ON FLEEK (UNIVERSAL)


Kan filmer om korgrupper være funny? Yessir. Det har
Pitch Perfect og den ferske oppfølgeren bevist.

Sistnevnte tok førsteplass i USA, og har i løpet av et par uker blitt sett av over 50.000 nordmenn på kino. Nå er altså gjengen igjen samlet foran kamera (denne gangen med skuespiller Elizabeth Banks alias Gail som regissør) – og igjen Ester Dean som en av de beste sangerne.

Den Oklahoma-fødte 33-åringen, som ofte jobber med Stargate, har skrevet en haug av hits for andre (Rihannas «Where Have You Been», «Rude Boy», «S&M», «What’s My Name?» «Talk That Talk», Nickis «Super Bass»), men nå er hun oppslukt av sin filmkarakter Cynthia-Rose Adams. Og glad for å være tilbake på kino.– Hell yeah, jeg er happy! Jeg fikk være mye mer med denne gangen, og jeg synger defintivt mye mer, sier Ester til 730 og ler.

Sangeren har vært i underholdningsbransjen i årevis, men innrømmer at innspillingen av
Pitch Perfect i 2012 var en veldig ny erfaring.

– For å være ærlig, nå forstod jeg mer av det jeg gjorde, haha. Den første filmen var jo min aller første film generelt, og jeg bare… hmmmmm. Nå fikk jeg mye hjelp og oppmuntring av (regissør) Elizabeth (Banks). «Bare gjør det, du klarer det!» Hun var bra, og jeg følte meg tryggere med erfaringen fra den forrige filmen.

Ester forteller 730 at hun nå også forstår mer av sin karakter Cynthia-Rose Adams.

– Forrige gang sa jeg bare linjene hennes slik jeg leste dem for meg selv, og når folk synes jeg var funny så var det vel egentlig meg de lo av. Ikke Cynthia-Rose. Denne gangen skjønte jeg mer av hvem Cynthia-Rose egentlig er og hennes rolle. Det handler ikke om at hun er en sort, lesbisk jente, men at hun er en del av et stort vennskap. Denne gangen er Cynthia mer komfortabel som en del av gruppen, mener Ester.

 
(INSTAGRAM)
 


Dette høres kanskje litt tungt ut. Men fans av Pitch Perfect som ennå ikke har sett oppfølgeren, trenger ikke å frykte at oppfølgeren forsøker å være altfor seriøs.

– Men hei, filmen er først og fremst hella funny! Dette er fortsatt en komedie. Men samtidig så får man se at vi vokser som personer. Vi er ikke bare en gjeng med college-kids som ikke vet hva vi driver med. Nå er vi på vei mot å bli voksne og komme oss videre. Vi er i en transformasjon, som kanskje leder til
Pitch Perfect 3? Jeg håper det, hvem vet! Jeg er i alle fall klar for mer Cynthia-Rose, ler Ester.


 
 
Fun fact 1: Selv om det ikke er offisielt, så skriver The Hollywood Reporter nå at Pitch Perfect 3 ser ut til å skje. 2’ern har allerede spilt inn over en milliard kroner i USA. OPPDATERT: Nå er det bekreftet at den tredje filmen får premiere juli 2017.

Fun fact 2: Timbaland ringte Ester og lurte på om hun kunne gjeste serien Empire, men det kræsjet med
Pitch Perfect 2. Mange andre stjerner er dog med i suksesshowet, som har norgespremiere i morgen.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer