Hopp til hovedinnhold
INGEN NIP-SLIP HER, MEN TAYLOR FLEKSER I FILMEN (NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Pimper og slakter Taylor Lautner

Rolling Stone får Taylor Lautner til å hunke seg ekstra til på omslaget av sitt nye nummer, nesten som en moderne, 17 år gammel, mørk gutteversjon av Marilyn Monroe.

Selv om bladet booster New Moon-stjernen på forsiden, blir skuespilleren og resten av hans kolleger disset i filmseksjonen på innsiden.

Se også: Twilight-Ashley på stranden

Kjendisanmelder Peter Travers gir Twilight-oppfølgeren 2 av 4 stjerner, men anmeldelsen oser 1:

– Jacob blir til en ikke troverdig digital varulv. Jeg kan ikke kommentere skuespillet, for jeg merket ikke at Robert Pattinson, Kristin Stewart og Taylor Lautner gjorde noe. De poserer for seg selv på den samme ensformige måten som sist.

– På slutten av filmen dukker en ordentlig skuespiller opp, Michael Sheen (Frost/Nixon) (…) Du kan nesten høre de unge hovedrolleinnehaverne tenke; «Er det skuespill? Det ser vanskelig ut».

Anmelderen konkluderer med at New Moon er usexy og tannløs, og at han foretrekker sine undead med litt mer liv.

Men George Clooneys nye film får 3,5 av 4 stjerner

Etter fire uker ligger New Moon fortsatt på 4. plass på den norske kinotoppen. I Norge har filmen allerede spilt inn over 25 millioner kroner.

I forbindelse med premieren, lot 730 den hardcore, 17 år gammel Twilight-tilhengeren Rebecca Arthur rulle sitt litt mindre kritiske terning, som landet på 5:

– Det første man legger merke til er at New Moon-budsjettet er større enn Twilight; Klærne og spesialeffektene er tusen ganger bedre enn i den første filmen.

– Når det kommer til skuespillet, så er det helt okay, men et par scener føles litt «awkward».
– Edward (Robert Pattinson) har faktisk blitt enda litt kjekkere siden Twilight, men det er Jacob (Taylor Lautner) som stjeler showet med sin nye fysikk og hete varulvgjeng.
– Forholdet mellom Bella (Kristen Stewart) og Jacob kommer veldig godt frem, og regissør Chris Weitz klarer å skape den samme følelsen man får av boken, noe som ikke er en enkel oppgave. Til og med humoren i boken er tydelig i filmen. Charlie Swan (Billy Burke) fikk meg til å le i nesten hver scene, og burde vært med mer. Emmett Cullen (Kellan Lutz) er også morsom, men bedre i Twilight.

– Men dette må bare bli sagt: Jacob Black har den beste kroppen, og Jasper Hale (Jackson Rathbone) ser mye bedre ut i New Moon enn i Twilight, hvor han bare ser forstoppet ut.

– De desidert hotteste jentene er Alice Cullen (Ashley Greene) og Rosalie Hale (Nikki Reed). Bella er ikke hot.
– Det er nesten ikke mulig, men Edward er faktisk enda deiligere i New Moon enn i Twilight.

Ta også en titt her: «New Moon»-jente mooner for en god sak

Nyeste saker fra 730.no

Les mer