Philly-fars norske musikkmagi

23. sep 2011 kl. 00:00
MUSIQ, STØRRELSESFORHOLD 1:1 (ATLANTIC)
 

– Altså, å få skrive og produsere en Cee Lo-singel var dritfett, men å få oppleve den suksessen som vi gjør med Musiq nå er helt spesielt for oss, sier trønderen Kim Ofstad som utgjør det norsk-islandske produsentteamet Element sammen med Hitesh Ceon.

Kun tre dager etter at den offisielle musikkvideoen til Kim- og Hitesh-produserte «Yes» fra Musiq seneste album droppet, har den Juwan Lee-regisserte snutten allerede fått 120.000 visninger på YouTube.

– Låta har fått en helt enorm respons, og den er for øyeblikket * på Billboards US Radio/Urban AC-liste. Vi recordet vokal med Musiq i vokalbooth’en i nesten 10 timer i strekk for å få den låta her i mål, så det er gøy å se at den funker. Det er helt utrolig å ha tre låter med på plata hans, det føles som vi knekte en spesiell kode der, sier den hunkete Oslo-baserte eks-D’Sound-trommisen.

Musiq alias Taalib Johnson slapp sitt sjette album MusiqInTheMagiq i mai i år, hvor Element også har med låtene «Clumsylove» og «Lovecontract». «Yes» er dedikert til kvinner som kjemper kampen mot brystkreft, og nylig annonserte 33-åringen sin rolle som ambassadør for Susan G. Komen for the Cure, Circle of Promise, en forening for kvinner som har eller har hatt brystkreft.
 
Se den kortvokste Philly-kjekkasens Jasmine Burke-gjestede video med digge, norske beats her: 

Fun fact: Etter en festival-gig hvor Kim spilte trommer før The Roots gikk på, kom bandets ikoniske trommis ?uestlove bort etterpå og ga nordmannen tung skryt for spillinga si. Det er ca. som at Kim Kardashian forteller deg at du ser deilig ut bakfra. #heiaNorge

Se også: Musiq sier YES til norsk musikk