Hopp til hovedinnhold

Pharrell fant henne på YouTube

ALYSSA BERNAL (STAR TRAK)

Hvis du har sangskills på ekte og er sugen på platekontrakt, så er det få moves som er så effektive som å laste opp noen stilige syngesnutter på YouTube. Som amerikansk platebransje-FILF-#1 L.A. Reid sa det: – Uansett hvilket soverom i verden du sitter og synger fra; Hvis du er rå nok, så finner vi deg.

Det funka (veldig fint) for Justin Bieber, det funka for (halvt norske) StarRocs førstedame Alexis Jordan, og senest nå også for Texas-jenta Alyssa Bernal, som signerte go’dealen med Star Trak/Interscope etter at superprodusent Pharrell Williams falt pladask for hennes YouTube-videoer. (Fun fact: Skateboard P var visst så hypp på å komme i kontakt med lillemor at han ringte skolen hennes gjentatte ganger for å få tak i henne, men ble avvist da administrasjonen mistenkte ham for å være en gammel kåtskalk som bare var ute etter å tafse på vesla.)

Etter en audition i Los Angeles signerte Virginia-hunken den unge singer/songwriter/cheerleaderen, og snart dropper debutalbumet In Love Again For The First Time. Settet er i hovedsak produsert av Martin Terefe, som blant annet har gjort «I’m Yours»-stjernen Jason Mraz’ forrige album.
 
Under kan du se den Rod Guajardo-regisserte videoen til Alyssas mjuke singel «Soaking Up The Sun» som tekstmessig bør gå rett hjem her i bikkjekalde oktober-Norge:


Hypp på mer kjut? Se også:
Her er Marit Larsens nye singel

Nyeste saker fra 730.no

Les mer