Hopp til hovedinnhold
(GQ)

Pharrell eller hunken fra Game of Thrones?

Neste nummer av GQ klinker til med tre covere, blant annet med G I R L-aktuelle Pharrell Williams og britiske Kit Harington alias Jon Snow i sesong 4-aktuelle
Game of Thrones:

(GQ)


(GQ)


(GQ)


(GQ)

I intervjuene, som du selvsagt leser hos GQ, forteller den 27 år gamle skuespilleren blant annet at han synes det er helt greit å stille naken for kameraene, og briten innrømmer at denne ingrediensen er en viktig del av HBO-favoritten.

– Det er sånn det skal være, hvis du skal lage en serie hvor nakenhet og sex er en stor greie, så må man delta, sier Kit til bladet, til glede for mange jenter og endel gutter over hele verden.

(En jente i serien er veldig uenig med Kit når det kommer til å stille naken.)

Den 40 år DILF’en Skateboard P ble Oscar-nominert for sin globale smash «Happy» (nr. 1 i Norge… sammen med albumet, som også tok norsk førsteplass), men han ble slått av låten «Let It Go» fra tegnefilmen Frozen. Ble han skuffet?

– Vel, tro meg… da de leste opp vinnerne, fjeset mitt ble… frozen. Men så tenkte jeg litt på det og bestemte meg for å let it go… («Happy») kommer til å være her i 10 år… sangen fra Frozen…, undrer og SMH’er Pharrell overfor GQ.

Både Kit og Pharrell er stilige menn som ser ut som Olav Thons bankkontoer.

Spørsmålet er… hvem av dem hadde fått’n?
Se den nye traileren for Game of Thrones sesong 4

Nyeste saker fra 730.no

Les mer