Pete Davidson om hat og selvmordstanker

3. des 2018 kl. 00:00
DE SÅ JO SÅ FINE UT SAMMEN (INSTAGRAM)

Se dette innlegget på Instagram

see you at sundance muthfuckas 😎 #bigtimeadolescence

Et innlegg delt av Pete Davidson (@petedavidson)Det veldig offentlige forholdet til kaste skygge da eksen spøkte om å forlove seg en tredje gang på Saturday Night Live. (Uten å nevne henne spesifikt.) 

Arianas stikk («til å være en som hevder å hate relevanse, så klamrer du deg jaggu til det») fikk Pete til å si noen velvalgte ord under neste ukes sending, før han trakk seg helt tilbake.  

25-åringen ønsket eksen alt godt, og har latt være å uttale seg siden – selv da Ariana sang om ham i «thank u, next», og brukte ham som rekvisitt i musikkvideoen.

(I videoen antyder Grande at det var hun som stakk ved å skrive «sorry I dipped» ved siden av bildet hans. 25-åringen gjentar også at Pete er velutstyrt – og sier at hun alltid vil elske ham.

DE SÅ JO SÅ FINE UT SAMMEN (INSTAGRAM)

Med 137 millioner Instagram-følgere har Ariana Grande litt flere fans enn Pete Davidson, og mange av dem hatet ham fra sekundet de ble et par.

Komikeren har alltid vært åpen om sine problemer med den mentale helsen, og etter mye negativitet rundt forlovelsen forlot han sosiale medier i over fire måneder.

Denne helgen var Pete tilbake på Insta.

Skuespilleren postet noen bilder fra settet til Big Time Adolescence, og har hentet frem gamle bilder fra IG-arkivet. (Men ingen med Ari.) 

Mandag kveld poster han et lengre notat hvor han åpner opp om hvor jævlig folk har oppført seg mot ham, og hvordan han fortsatt sliter. Men han lover å ikke gi opp. 

Jeg har holdt munnen min lukket. Aldri nevnt noen navn, sagt et ord om noen eller noe. Jeg prøver å forstå hvorfor det er sånn at når noe skjer med en fyr, så «trasher» hele verden ham uten noen fakta eller referansegrunnlag. Spesielt i dagens klima hvor alle elsker å bli fornærmet og oppgitt, det er virkelig tankevekkende. Jeg har blitt mobbet av folk på nettet og i offentligheten i 9 måneder. Jeg har snakket om BDP (Borderline personlighetsforstyrrelse, red.anm.) og å være suicidal offentlig i håp om at det vil hjelpe å sette søkelyset på det og hjelpe kids som meg selv som ikke vil være her på jorden. Jeg vil bare at dere skal vite dette. Uansett hvor mye Internett eller andre vil få meg til å ville ta livet mitt. Jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg er lei meg for at jeg i det hele tatt må si dette. Til alle som holder meg «nede» og ser ting som de er – jeg ser dere og jeg elsker dere. Pete.  

Se dette innlegget på Instagram

💙

Et innlegg delt av Pete Davidson (@petedavidson)


Trenger du noen å prate med kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her. 

Se også: Ariana Grande blir beskyldt for å «melke» dødsfallet til Mac Miller