Klapper tilbake mot de som kommenterer aldersforskjellen

10. mar 2019 kl. 21:16

Da Pete Davidson ble forlovet med Ariana Grande mente mange at komikeren ikke «fortjente» popstjernen fordi han (i deres øyne) ikke er like vakker som Ari. Som at det å være snill og morsom ikke er tiltrekkende kvaliteter i seg selv : )

Nå dater SNL-stjernen den britiske skuespilleren Kate Beckinsale, og han får igjen tyn for utseendet sitt fra triste kommentarfelt-krigere, i tillegg til at mange stusser over aldersforskjellen.

Kate har hatt både eldre og yngre partnere, så at hun nå er kjæreste med 20 år yngre Pete bør ikke være veldig overraskende for noen – komiker-eksen Matt Rife var for eksempel bare 21 da hun ble sammen med han som 43-åring.

I fjor datet 45-åringen den britiske komikeren Jack Whitehall (30), så den sarkastiske London-stjernen har tydeligvis en ting for morsomme menn.

Uansett – under lørdagens Saturday Night Live! ble Pete Davidson «lurt» til å kommentere forholdet. 25-åringen bekrefter at de er kjærester (som at klinebildene ikke var nok), og kommer også med et bra «clapback» til alle som lager stor ståhei av aldersforskjellen.

10-20 år til eller fra får tross alt ikke like mye oppmerksomhet hvis det er mannen som er eldst.

Pete lister derfor opp over 20 menn som dater betydelig yngre kvinner, deriblant Leonardo DiCaprio, Scott Disick, Rod Stewart, Donald Trump og Larry King. (Sistnevnte ringrev er nå på sin sjette kone.)

Se snutten via Twitter:

Se også: De unge kjærestene til R. Kelly snakker ut