Pete Davidson gjester musikkvideo med Future og Lil Wayne via SNL

22. nov 2018 kl. 00:00
PETE DAVIDSON SOM UNCLE BUTT MED FUTURE HENDRIX OG WEEZY F. BABY (NBC)
PETE DAVIDSON SOM UNCLE BUTT MED FUTURE HENDRIX OG WEEZY F. BABY (NBC)


HEksen til Pete Davidson, Ariana Grande, har hatt en forrykende uke etter at hun brøt forlovelsen («thank u, next»… Mac Miller RIP tho). 
 
Men artig-Pete har hendene fulle med Saturday Night Live 
 
Søndag morgen norsk disket showet opp med en musikkvideo-sketch hvor Pete er rapperen Uncle Butt, sammen med duoen Booty Kings, spilt av SNL-gutta Kenan Thompson og Chris Redd. (Sistnevnte er Hunter the Hungry i den undervurderte komedien Popstar: Never Stop Never Stopping).  
Til tross for navnet Booty Kings; dette er rappere som nå har blitt veldig respektfulle mot kvinner. Men Uncle Butt har dessverre så mye tannpynt at man ikke hører hva han rapper. Og det hjelper lite når han tar ut grillsene.

Gjestene på låten, Future og Lil Wayne, er også woke. De har fortsatt lyst på en big booty, men kun når det er «with permission».

Kanskje dette blir den nye standarden i rapmusikk fremover:
Weezy er aktuell med råflotte
Tha Carter V, og her fremfører han «Can’t Be Broken». For anledningen med Halsey, istedenfor den danske veteranen Thomas Troelsen, som gjester albumversjonen. (Han har også produsert låten. 37-åringen skrev forresten «Company» for Justin Bieber, produsert av norske Axident. Du lærer ting hos 730.)

Se Lil Wayne med nydelige Halsey på direktesendt fjernsyn lørdag natt:
PS:
SNL-verten var Spider-Man: Into the Spider-Verse-aktuelle Liev Schreiber. Lil Wayne er gøyalere:  


Mindre morsomt: Ny overvåkningsvideo viser mennene som skyter mot huset til 6ix9ine, Kanye West og Nicki Minaj: Se her