Hopp til hovedinnhold

Perfekt rolle for Snoop Dogg

Ifølge SRI har Snoop sagt ja til å spille i The Legend of Fillmore Slim, ikke så sjokkerende nok med seg selv i hovedrollen som den berømte California-halliken/musikeren. Fillmore, alias Clarence Sims, er en 77 år gammel bluesartist som kombinerte albuminnspilling og konserter (blant annet support for B.B. King og Dinah Washington) med daglig drift av sin stall med prostituerte. Gladgutten med kallenavnet The Pope of Pimping og The West Coast Godfather of the Game skal ha «hjulpet» mellom 8000-9000 horer i sin «karriere» på Fillmore Street i San Francisco, hvor han skinte i slangeskinndresser, aligatorsko og diamantklokker.
Minus årene han satt inne for å ha forsøkt å dra til Paris med falskt pass.

 

Innspillingen starter i mars med Hawthorne James (den skadete bussjåføren i Speed) som regissør, og Slims datter Rebecca og musikkprodusent Shelly Liebowitz (Sammy Davis Jr., Miles Davis, Ella Fitzgerald) med bak kameraet. Ifølge pressemeldingen fra filmselskapet skal The Legend of Fillmore Slim vise hans liv fra ung til gammel.

Som du kan se bør Snoop være perfekt for rollen:

Bonus: The Game, med låter som «Mackin», «Down for My Crown», «Playboy», men også «My First Girlfriend»:

14. oktober kommer Snoop til Oslo med sitt ferske album Doggumentary i kofferten og spiller på nytt i Spektrum, sannsynligvis som vanlig med Tha Dogg Pound og albumaktuelle Soopafly. 
 
Se også: Snoop: – Mira, hvor er du?

Hør/last ned Snoops nyeste album, blant annet med råtøffe, Battlecat-produserte «The Way Life Used To Be»:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer