Hopp til hovedinnhold
RICH LIVES MATTER (PEPSI)

Pepsi sier beklager til Kendall Jenner

RICH LIVES MATTER (PEPSI)

OPPDATERT: Pepsi trekker reklamen. Ikke bare har de bestemt seg for å avslutte kampanjen som skulle gå de neste ukene, de har også fjernet originalvideoen fra YouTube og andre medier.

I en uttalelse beklager brusgiganten at de såret noen, og til Kendall som ble «offer» for latterliggjøring.

– Vi har helt tydelig «missed the mark», og vi beklager. Det var ikke meningen å ta lett på en seriøs sak. Vi trekker innholdet og stopper all videre utrulling. Vi beklager også at vi lot Kendall Jenner havne midt i alt dette, skriver Pepsi.

Politisk engasjert leskedrikk?

Pepsi prøver tilsynelatende å treffe både samfunnsengasjert og Kardashian-orientert ungdom med sin nye kampanje. Men gode hensikter eller ei: Internett synes forsøket er smakløst.

Reklamen starter med at Kim Kardashians nest yngste søster gjøre det hun kan best – poserer.

Victoria’s Secret-engelen blir dog avbrutt midt i shooten da hun ser en søt gutt stor demonstrasjon i gatene.

Ivrig kaster hun sin blonde parykk og løper inn i folkemengden, før hun til slutt «redder dagen» med en brusboks.

Ja, på ekte. Se reklamen her:

Pepsi har trukket tilbake reklamen og slettet videoen…………………….

Folk reagerer i dag på at Pepsi prøver å tjene penger på falskt engasjement, og at de finner en latterlig enkel løsning på et gedigent problem. (Prøver politiet å stoppe deg? Gi ham litt brus!)

Kort tid etter Black Lives Matter-demonstrasjonene spøker mange dystert med at Kendall ville blitt peppersprayet, eller til og med drept av politimennene dersom hun var svart.


Videoen får nesten bare tomler ned hos YouTube, og en i kommentarfeltet sier at reklamen gir ham lyst til å ende sitt eget liv.


All PR er god PR? Kendull tjener uansett gøtt på reklamen, og artisten bak soundtracket får seg kanskje en boost. (Låten er «Lions» av Katy Perry-aktuelle Skip Marley
.)


Se også: Hvorfor kommenterer folk slange-emojis til Kylie og Kendall Jenner?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer