Penn Badgley blir pappa!

10. feb 2020 kl. 21:29

DILF-alarm? (Matthew Eisman/Getty)

You- og Gossip Girl-stjernen Penn Badgley blir far. Men ikke via Georgina Sparks og Love Quinn…

Skuespilleren og hans kone Domino Kirke venter sitt første barn <3

Domino deler den gode nyheten i en følelsesladd Instagram-post.

Hun forteller at de har hatt utfordringer underveis.

– Graviditet etter et tap er en helt annen ting. Etter to spontanaborter på rad var vi klare for å gi opp, forteller Domino under bildet hvor hun stolt viser frem babymagen.

Paret, som har har vært gift siden 2017,  har altså mistet to fostere.

– Jeg sluttet å stole på kroppen min og begynte å akseptere det faktum at jeg var ferdig, skriver Domino.

Den 36 år gamle sangeren forteller om sin første graviditet med sønnen Cassius, fra sitt tidligere ekteskap med musikeren Morgan O’Kane.

– Da jeg var gravid som 25-åring visste jeg ingenting. Jeg hadde ikke noe fellesskap. Jeg var uvitende om fødsel og dets mysterier. Nå, med 10 års erfaring å hente fra, verdsetter jeg fødselssamfunnet mitt og kunnskapen jeg har, forteller hun videre.

Penn er derfor bonuspappa til den 8 år gamle Cassius.

Han er også hundefar til denne søtnosen:

Penn har ikke lagt skjul på hvor høyt han elsker kona si:

– Jeg tror ikke jeg virkelig kunne verdsette menneskelig kjærlighet før jeg utviklet guddommelig kjærlighet, har tidligere fortalt People.

Den 33 år gamle skuespilleren delte en svært søt bursdagshilsen til kona:

View this post on Instagram

Happy birthday, Dom. A super-brief review of your invisible qualities: A truly radiant soul, you seem to spark alight almost everyone you meet, like a 99% success rate. It’s really impressive, and quite mysterious. You encourage others to be honest, and brave, and gentle, and expansive. Your great capacity for empathy is obvious, something anyone can get warm by like a glowing stove. Your desire to be of service to others is miraculous. It is in your DNA. In pictures as a very young child, you exude it—a great care and sweetness; an invitation. You make others happy by you. For me, it is a joy to witness you when you are happy. For you, I always hope to be a source of joy. I’m really glad we’re married.

A post shared by Penn Badgley (@pennbadgley) on

For deg håper jeg alltid å være en kilde til glede. Jeg er virkelig glad for at vi er gift, avslutter You-stjernen.

Vi ønsker dem lykke til <3

Hey You, se også: Netflix er tilbake med din creepy favoritt Joe!