Hopp til hovedinnhold

Pen is for nye Missy? Se Azealias freidige fallosfest

HOWDY? (XL/INTERSCOPE)
 

En av 730s norske favoritt-DJ’s tipset oss om Harlem-jenta Azealia Banks for sånn, 200 år siden. (Aktig.) «Hun her kommer til å blowe opp, hun bør dere skrive om». Og vi bare jejeje, og var så oppslukte av Rihanna i bare trusa at vi glemte oss helt av. Og så droppet den supercatchy 10 x internettplatinum-videoen til «212» typ et halvt år senere og vi bare 🙁.

 
Det lukter på ingen måte stekeos a la Nicki Minaj og «Starships» av lillemors flotte debut-EP 1991, og gøtt er det. Framfor å invitere RedOne og lignende Topp 40-luringer inn på kjøkkenet, tjuvlåner hun hakket mer smale (dog meget smakfulle) beats via flinkiser som for eksempel North Carolina-produsenten Machine Drum (som, fun fact, spilte for ca 80 stykker på en legendarisk Kids Love Bass-bakgårdsfest i Oslo i fjor sommer).
 
I dag droppet videoen til EP’ens lekre, Lone-produserte «Liquorice», hvor sjølvaste Lady
Gaga-kompis Nicola «Kjøttkjole» Formichetti har vært med som stylist. Og du kan si hva du
vil om Azealia, men hun sliter ei med karismaen foran kameraet. 

Se & hør henne flowe bedre enn 80% av dine favorittrappere i den blodferske snutten under, mens close-ups av falloslignende objekter i nærkontakt med veslas munn flikker freidig forbi:

Forresten: Den passe breiale Uptown, New York-jenta sparket nylig sin manager Troy Carter, og slettet også sin Twitter-konto forrige uke. I påvente av hennes kommende debutalbum Broke With Expensive Taste, dropper straks mixtapen Fantasea med beats fra blant andre Hudson Mohawke («Jumanji») og Machine Drum («Aquababe», m.fl.). Azealia har også vært i studio med råtassen Diplo og Missy Elliot.
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer