Hopp til hovedinnhold

Påstand: Hun er verdens mest sexy

MILA I DUMPET AV SARAH MARSHALL, SOM FILMEN HETER I NORGE (UNITED INTERNATIONAL PICTURES)

Nordmenn synes kanskje ikke hun er så digg, men i fjor mente FHM at verdens mest sexy kvinne var Tulisa Contostavlos, den gresk-britiske sangeren fra gruppen N-Dubz som i etterkant ble best kjent som The X Factor-dommer.

Men i år er det annerledes: Ifølge bladet er ingen mer sexy enn Mila Kunis i 2013. For ett år siden måtte den ukrainske Los Angeles-jenta nøye seg med 9. plass, men etter god figur i den frekke bamsekomedien Ted og som hot, ukontrollert heks i Oz the Great and Powerful så rykker altså 29-åringen opp til førsteplass.

– Mila Kunis har hatt et fenomenalt år, bruker FHM som argument for den sexy seieren.

– Hun spilte i den mest innbringende komedien og er det mest ettertraktede Hollywood-stjernen akkurat nå. Ikke bare er hun utrolig vakker, men har god sans for humor og er ikke redd for å gjøre narr av seg selv… Hun er den offisielle perfekte kjæresten, konkluderer bladet, og gir dermed også en high five til Milas bedre halvdel Ashton Kutcher.

Rihanna rykker ett hakk opp til #2, mens skuespillerinnen Helen Flanagan fra serien Coronation Street suser fra #47 til #3. Michelle Keegan fra samme serie har 4. plass, fulgt av gla’modell-ringreven Kelly Brook, popstjernene Pixie Lott og Cheryl Cole, samt den amerikanske Sports Illustrated-kakefesten Kate Upton.

10. plass gikk til den 29 år gamle gresk-irske modellen Georgia Salpa:

Andre observasjoner: Rita Ora går fra 94. til 15. plass på FHMs sexy-liste, mens Katy Perry og Megan Fox raser fra henholdsvis 6. til 16. og 7. til 17. plass. Den britiske Transformers-stjernen som tok over for sistnevnte, Rosie Huntington-Whiteley, er brått ikke lenger så heit, i det hun faller fra topp 20 og ned til #45.


CHANNING SNART KLAR MED MILA (PARAMOUNT, FUZZY/BLUEGRASS)

Mila Kunis skyter i disse dager passende nok
den The Wachowskis-regisserte science fiction-filmen Jupiter Ascending med 2012s mest sexy mann (ifølge People) Channing Tatum, og er snart aktuell med thrilleren Blood Ties med Zoe Saldana (som ikke var sexy nok for FHMs topp 100), The Angriest Man in Brooklyn med Robin Williams og romantiske Third Person med James Franco og Liam Neeson.
 
Tilbake til Norge: 25 grunner til at Tone Damli er drømmedama (ifølge FHMs konkurrent)

Les mer