Hopp til hovedinnhold
MOOD/MÅL (SKJERMBILDE/YLTV)

«Passe ignorant» norsk videopremiere

MOOD/MÅL (SKJERMBILDE/YLTV)
Oslo-baserte TMSD boblet i undergrunnen i 2017 med låter som «Fortell Meg (Remix)» med Satilmis, Flexi Aukan & Oral Bee og «Vet at du hører» med Pumba & svenske Meta Four.

Like før nyttår dropper den unge spilleren den Oral Bee-gjestede singelen «400 Grader», og i dag har vi premiere på den selvregisserte musikkvideoen. Se den nederst i saken.

– En norsk vinter kan være ganske brutal, og derfor passer det bra å slippe «400 Grader» nå. Da jeg jobbet med den i fjor sommer, så skjønte jeg raskt hva slags låt det skulle bli. Jeg åpnet opp litt om ting som jeg dealet med, samtidig som låten er en slags hyllest til Hot Boyz/Cash Money Records-æraen, så den er selvfølgelig sånn passe ignorant, forteller unggutten til 730.no. 
I tilegg til samarbeid med Oral Bee, så gjestet også TMSD Mr. Pimp-Lotions Lotion’s Twelve-album + har delt scener med de to DPF-rapperne på Rockefeller og Vulkan Arena. 
– Jeg jobbet en del med Da Playboy Foundation i fjor, så det var naturlig å få med Oral Bee på låten. De har åpnet opp en del dører for meg, delt scener og generelt game med meg, så jeg har mye respekt for dem. Det handler om å hjelpe hverandre opp, istedenfor å bruke energi på andre ting, og jeg er utrolig takknemlig for at de har valgt å gjøre det i mitt tilfelle, utdyper han. 

Se premiere på den TMSD-regisserte videoen via våre venner i YLTV

Se også: G-Eazy vurderer norsk rap – for andre gang 

Les mer