Hopp til hovedinnhold
UNGE P (

Pasha brekker ned debuten – Jeg aner ikke hva jeg sier på refrenget

UNGE P (CHRISTIAN ZERVOS) 

Hvor breial må man være for å slippe plate samme dag som Drake? Spør Pasha. Rykkinn-rapperen forteller ydmykt at det var en viktig tilfeldighet at 26 minutter lange Bodega kommer samme dag som Views

– Dette var egentlig ikke planlagt, at Drake skulle slippe samme dag, men hiphop trengte dette følte jeg! dette her er Kanye vs 50 bare bedre og ganger 10!, roper ungfolen via e-post. 

Vi ba Pasha brekke ned minialbumet, og heldigvis har han mye (bra) på hjertet. Les mens du lytter via Spotify. 
«Around the area» (Produsert av JNS)


– Det er jo låta som starta det hele for meg. Første låta med JNS. Jeg var egentlig sånn nesten ferdig når jeg lagde den. Etter at den gode responsen måtte jeg fjerne nesten alle låtene og lage bedre musikk.


«Ghost» (Produsert av Pasha & Coucheron)


– Dette her var den første sangen som ble laget til dette prosjektet. Jeg ble forelsket i stemmen til Phillip and the Reinder og bare måtte sample låta hans «Ghost». og så viste jeg den til Coucheron, og han kicka på den og hjalp meg mye med å faktisk produsere denne skikkelig og lage masse flammer ut av den, med den lille skissen jeg hadde laget. Så props til han, og Phillip som lot meg sample!


«Tie-dye» (Produsert av JNS)


– Denne låta var det så mye frem og tilbake på før den ble lagt ut. Jeg var jo helt i lykkerus av «Around the Area»-løøven jeg fikk. Så dagen etter at jeg varmet opp for Onyx, gikk vi rett til studio for å lage den. Husker jeg var keen på boombap-trommer på denne, men JNS hadde en bedre visjon! Vi mekka en sjuk banger!


Fortsetter under


«My Wave feat. Iffy Orbit» (Produsert av Iffy Orbit og BAYA)


– Denne låta her var egentlig starten på et godt vennskap med meg og Iffy Orbit og Baya. Baya hadde en typ workshop-uke med Iffy for å lære dem å produsere en låt for en annen artist, og jeg ble valgt ut som testkaninen. Det var en jævlig fet uke, med å bare sitte i studio og bli kjent med nye folk og finne riktig VIBE. Vi tok faktisk nesten et år på denne låta fordi vi lagde sånn 5 forskjellige versjoner, og fant ut at det første vi gjorde var best. I løpet av et fuckings år…


«Berlin 2012»


– Mange jeg viste minialbumet til sa at det trengte en skit. Noe jeg selv digger i album. Så fant jeg et mobilopptak av meg og kompisen min Peter fra da vi var i Berlin. Den var bare så lættis at jeg måtte ha den med. Den er kanskje litt for intern, men det er litt av sjarmen med det.


«Do That» (Produsert av Pasha & Sam Asgari)


– Dette er er resultatet av å høre på for mye «Take Care» av Drake. Husker jeg var litt deppa en periode og bare tenkte over for mye shitty forhold jeg har hatt, og bare oppsummerte det til en låt. Dette er forsåvidt den mest personlige låta jeg har laget. Fikk hjelp av gutta jeg starta med i 9. klasse, props til Peter Jussila på introen og Sam Asgari på keysa.

Fortsetter underFRA RELEASEKONSERTEN I GÅR – SE KLIPP @ 730S SNAPCHAT (WWW730NO) (CHRISTIAN ZERVOS)


«Told you by now» (Produsert av Coucheron)


– Jeg husker Couch viste meg denne beaten for et år siden, og jeg har aldri klart å slutte å sikle etter den. Turde aldri å spørre heller. Bare hinta konstant at jeg elska den beaten, så til slutt fikk jeg den endelig. Dette er kanskje den mest breiale låta jeg har laget. Fun fact: Jeg aner ikke hva jeg sier på reffet. Jeg bare trykka på record med autotune og bare mumlet i 3 min og klippa og limte det til et hook.


«Colorblind feat. Soul Gem» (Produsert av Soul Gem)


– Dette er en av de raskeste låtene jeg har laget. Jeg fikk en skisse av beaten på Facebook av Soul Gem-gutta, skrev og spilte inn versene på under en time, og sendte den tilbake. Alle vennene mine som er hvite digga den skikkelig, og ble enig om at dette burde bli min andre singel etter «Around the Area». Men det at den endte opp på viral 50-lista i Norge, Sverige og Danmark forventa jeg ikke!


«Is It love?» (Produsert av JNS)


– Dette her var egentlig et skoleprosjekt jeg hjalp JNS med, og bare kødda rundt, men når han la på det refrenget måtte jeg bare ha den til dette minialbumet. Dette her er forsåvidt så langt jeg føler jeg kan ta den med den 90s greia. Dette er så cheesy at det er fett.

Se også: Amerikansk hip-hop-hunk vurderer Pashas video

Nyeste saker fra 730.no

Les mer