Hopp til hovedinnhold
HEISANN? (FHM)

Paris Hilton med «perfekt partyplate»

HEISANN? (FHM)


Hva gjør du når din eks-BFF/stylist Kim Kardashian kopierer sextape-trickset ditt og kaprer all oppmerksomheten, berømmelsen daler og ditt seneste reality-forsøk blir kansellert etter én sesong?
 
Døh, du begynner å DJ’e og gir ut et housealbum, seff.  
 
Det er iallefall planen til hotellarvingen og jetset-trulta Paris Hilton, hvis karriere er cirka like hot om dagen som anropslista til hennes Gale Mathias-has been-superprodusent-skrotnisse-ferskt ute av rehab-ekstype Scott Storch (</3).
 
Ordet på nettet er at 30-åringen har brukt høsten på å gnukke seg inn på den nederlandske party-DJ’en og David Guetta-kompisen Afrojack, som etter sigende nylig verdenspremierte en demolåt kalt «Good Time» med Paris’ vokal under en spillejobb. Vesla melder følgende til FHM om sin kommende partyplate:
 
Jeg har alltid hatt en sterk lidenskap for house. Jeg har bare ikke hatt anledning til å fokusere på musikken på en stund, siden jeg har vært opptatt med å lage reality-TV de siste årene.
The Simple Life-stjernen omtaler settet som «perfekt partymusikk», og selv om RiRi og Lady Gaga neppe skjelver i skinnbuksene over slike utsagn, så trynte ikke skrulleguri helt med sin udødelige gåsehud-banger
lettbente, popreggae-flørtende debutsingel «Stars Are Blind» i 2006, som gikk topp 10 i over 17 land:

«Discj***eys in Paris»? Paris med sin yndlings-DJ (alias 24 år gamle Afrojack) på nyttårsfest:

Les mer