Hopp til hovedinnhold
(ATLANTIC/WARNER)

Paramore-gitarist disser Hayley Williams

For en uke siden dukket det opp et falsk blogginnlegg som fortalte at Paramore går hver for seg, noe som pussig nok ble fulgt opp av et ekte blogginnlegg på Paramores nettsted som røpet at bløffmakerne ikke var helt på jordet. Her annonserte frontkvinne Hayley Williams og bandets Jeremy Davis og Taylor York at deres gitarist og trommis, brødrene Josh og Zac Farro, hadde forlatt dem etter en konsert i Florida.
– I løpet av det siste året har det virket som om de ikke lenger ønsket å være med, skrev Hayley og co.

– Vi vil at Josh og Zac skal gjøre noe som gjør dem glad, og hvis det ikke er her med oss, så støtter vi dem når det kommer til å finne glede andre steder.

Den midlertidige trioen skrev at de ikke visste hvordan og hvorfor det første, falske innlegget dukket opp.

Eks-Paramore-brødrene er dog ikke happy med det Hayley og de gjenværende medlemmene sa.

– Jeg hadde en uttalelse skrevet ferdig, klar til legges opp for dere, men Hayley la ut en uten min tillatelse, blogger Josh.

– Jeg synes ikke Hayleys versjon fortalte alt, i alle fall ikke fra vårt perspektiv, og forhåpentligvis vil dette forklare litt av årsaken til hvorfor vi forlater gruppen.

Gitaristen forteller at Hayley forlot dem tidlig i karrieren, for å gå solo uten hell, for så å komme tilbake. Men da de signerte med det store musikkselskapet Atlantic ble bandet ikke inkludert, det var kun Hayley som skrev under papirene, noe de andre var for unge til å bekymre seg over – samtidig som Hayleys far angivelig «konstant truet med å «pull the plug» på hele bandet hvis de klaget over noe», mens han skal ha hintet om at datteren er den ordentlige stjernen.

Den offentlige Paramore-skittentøyvasken nyter en ekstra oppsving ved at Josh bekrefter at han og «Airplanes»-vokalisten hadde et forhold, som han gjorde slutt i 2007.
– I etterkant gikk det nedover for vårt band. Hayley og Jeremys synspunkter begynte å forandre seg fra det vi alle en gang trodde på.

Ordet på gatene ble kjapt at denne uttalelsen fra Josh var falsk, men på lille julaften bekreftet han innlegget via denne telefonsnutten:


Rett før Paramore satte Hovefestivalen på hodet i sommer, skulle 730 intervjue bandet backstage, men Hayley og Jeremy dukket ikke opp. Det gjorde dog Josh, Zac og Taylor: Se her!

Bonus: Zac Farro har startet bandet Tunnels. Her er låten «Hide Your Eyes»:

… altså et stykke unna Paramore, som i år fikk en hit med blant annet «Ignorance»:

Selv om bandet er hella tight; De fleste som så Paramore på Hove i sommer er enig i at Hayley aka Hbomb er the shit: Se våre bilder!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer