Hopp til hovedinnhold
(FUELED BY RAMEN/ATLANTIC/WARNER)

Paramore 2013: – Dette er virkelig oss

(FUELED BY RAMEN/ATLANTIC/WARNER)

Tre år etter deres mestselgende, tredje album Brand New Eyes, skal Paramore etter planen slippe den selvtitulerte oppfølgeren i april. Platetittelen Paramore kan hinte om at gruppen føler seg mer komplett uten brødrene Josh og Zac Farro, som forlot dem i 2010, blant annet
fordi
«Gud ledet dem et annet sted og kommer til å gjøre flotte ting med oss».

Paramore Hove Festival Norway Hayley Williams
HAYLEY PÅ HOVE (ERIK FIVE GUNNERUD/730)

– Vi kalte albumet det det er. Dette er virkelig oss, sier vokalist Haley Williams til Absolute Punk.

24-åringen fra Mississippi forteller at Paramore har hørt mye på electronica under innspillingen, uten at det trenger å gjøre kjernefansen nervøse. De skal ikke ta en Muse.

– Det ville være jug hvis jeg sa at vi ikke hørte mer på elektronisk musikk under denne prosessen enn tidligere. Jeg tror det skyldes at sjangeren er så ekstra hot nå. Men jeg vil ikke si at vi høres ut som noen av de artistene… Vi jammet ikke noe dubstep da vi laget dette albumet. (Lol.)

Hayley legger til at Paramore-gitaristen Taylor York har hørt mye på britiske, Slottsfjell-aktuelle Alt-J, samtidig som hun skryter av det superdupre California-bandet Kitten, med 17 år gamle Chloe Chaidez i spissen:



Andre artister Paramore-stjernen har hørt mye på under innspillingen er Baltimore-kvartetten Diamond Youth, hennes Fueled By Ramen-labelmates Twenty One Pilots («Gud bedre, hvis dette ikke bandet er dritstort innen ett år, så finnes det ingen rettferdighet i verden») og Brooklyn-bandet Candy Hearts med vokalist Mariel Loveland:



Første singel fra Paramores neste album har blitt «Now», som slippes 22. januar. Og Hayley er litt overrasket over at dette ble singelen.

– Den er ganske tung sammenlignet med endel av de andre låtene. Men greia er at hvem som helst kunne plukket hvilken som helst av låtene på albumet som første singel. Vi er veldig glad i alle.

Bitteliten, massiv smakebit fra Paramores kommende «Now»:


Se også: Paramore i Norge (bilder)
 
PS: 730 backstage med Paramore-gutta: – Hayley er ikke en guttejente… og ikke en jentejente

Nyeste saker fra 730.no

Les mer