Hopp til hovedinnhold
GO GETTER (ANDERS GUNDERSEN)

Paradise-Noor: – Gidder ikke jokke på rappere

GO GETTER (ANDERS GUNDERSEN)

Med sin nye, freidige musikkvideo «i kofferten», dro Oslo-jenta Noor Kamil alias Norelle nylig til New York for å gjøre bransjeorienterte power-moves, under tittelen «singer-songwriter-model-blogger-visual merchandiser-designer». På fredag ble den 26 år gamle eks-Paradise Hotel-deltageren hyret til å gjeste videoen med noen av østkystens mest populære rappere, men da hun kom til settet mistet hun lysten.


Fabolous skjøt video til singelen «She Did It», og du var på innspillingen, men takket nei til å stille foran kameraet. Hvordan endte du med å bli booket til dette og hvorfor snudde du brått på den høye hælen?

– Jeg har blitt kjent med en casting-agent som booker til alle videoene til Drake, J. Cole og Fabolous. Første kvelden jeg traff ham var vi på et utested med Drake. Jeg dro hjem tidlig den kvelden, men han kontaktet meg dagen etterpå fordi han ville ta med meg på en Knicks-kamp. Etter det har vi vært gode venner. Basket er en fin ice-breaker…

– Uansett, jeg hadde planer om å være med på innspillingen, det var jo tross alt derfor jeg var på settet, men da jeg så at det var 100 andre damer der, ville jeg bare ikke stå i crowden eller stå og jokke på en av de artistene. Jeg ser meg selv et sted med musikken min i fremtiden, og jeg vil ikke bli husket som groupien fra 2012 som danset i bakgrunnen på musikkvideoer. Jeg er ferdig med statistroller her og der, det hadde vært noe annet om det var en ordentlig rolle.


Hvordan var de andre jentene som ble med i videoen?

– Vel… På låten synger Fabolous «ass so fat, and she fuckin’ did it», og med alle de rumpene der kan jeg love at jeg følte at jeg hadde en pancake av en bakdel. Selvtilliten forsvant på sekundet, haha!

Utenom Fabolous var også Juelz Santana, 50 Cents artist Lloyd Banks og French Montana med. Var det noen som forsøkte å få deg til å gjøre ting du ikke ville?

– Nei, de respekterte veldig at jeg valgte å si nei, men Fabolous ville veldig gjerne ha meg med, og fikk regissøren til å komme å mase, selv om jeg ikke fikk noen «lead girl»-rolle. Jeg kom tross alt to timer for sent, etter at de viktigste scenene med artisten var spilt inn. Synd! Men casting-agenten fikk gitt dem et par eksemplarer av singelen min «Work For Me», som jeg selvfølgelig alltid går rundt med i veska.

Liker du musikken til Fabolous?

– Jeg har vært fan av Fab siden jeg var 17 og han varmet opp for 50 Cent i Oslo Spektrum med albumet Street Dreams. Jeg kan fortsatt alle låtene derfra. Love it!

Baby-mama’ene til Fabolous og Juelz Santana er med i VH1-serien Love & Hip Hop. Kunne det være noe for deg å bli med i neste sesong?

– Haha, ja kanskje det?


Var Diddys nye artist French Montana er litt sleskete?

– Jeg hadd aldri hørt om han før, regissøren måtte fortelle meg det. Han var små-sleazy der han stod ja. Hvordan visste dere det?

Vi tok et helt vilt gjett… Har du networket med annet fintfolk i New York?

– Det har vært fint med å feste med Swizz Beatz, Tyson Beckford, Ashanti, Lil Jon, Busta Rhymes… og Giants- og Knicks-spillerne, altså. Haha, jeg tror ikke Norge får se meg igjen etter dette oppholdet!


Se også: Frøken Noor på Ne-Yo-fest i Oslo (bilder)

Fabolous-singelen «She Did It», produsert av Lil Lody, kan du høre her:

Ønskereprise: Fabolous med Ne-Yo:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer