Paradise Hotel? Nei, Paradiso Girls

2. jun 2009 kl. 00:00
CHELSEA, SHAR, ARIA, KELLY OG LAUREN ER PARADISO GIRLS (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Kapittelet i historiebøkene etter The Supremes, Spice Girls og Destiny’s Child tilhører Paradiso Girls, skal vi tro sistnevntes biografi, som ikke nevner ikke Pussycat Dolls og Girlicious.
Dette til tross for at de har samme mamma; Koreograf Robin Antin.

Kvintetten består av franske Aria, britiske Lauren, barbadiske Kelly, filipinske Shar og amerikanske Chelsea, som kom sammen allerede i 2007. (USA-medlemmet var med i første sesong av Pussycat Dolls-serien The Search For the Next Doll.)

Selv om gruppen har holdt på lenge, er det nå de er aktuelle med sin debutsingel, «Patron Tequila». En fuktig drikkelåt The Patron Spirits Company bør sette pris på.

For å slå på stortromma når de skal introduseres til verden, allierer P-Girls seg med rapperne Eve og Lil Jon på mikrofonen og norske Ray Kay bak kameraet.

– Paradiso Girls har det gøy og leker med musikken, noe som igjen gjør det veldig gøy å jobbe med dem, forteller regissøren til 730.no.

– Jeg har stor tro på disse jentene.

Den nye videoen, som ennå ikke har hatt offisiell premiere, skjøt Reinert i Los Angeles på bursdagen din – 17. mai – og hadde derfor med det norske flagget på shooten, noe som skapte «god stemning».

Han tok også med mer fra Norge.

– Det er to norske tvillinger med i videoen, men ikke i versjonen som har lekket. Videoen som ligger ute nå er faktisk en uferdig versjon, og jeg vet ikke hvordan den har kommet ut, men slik skjer av og til.

– Opprinnelig var meningen at historien om gutten som fantaserer om jentene skulle få mer tid, men nå ser det ut som det blir mer party og mindre historie.
Her er den uferdige versjonen:
(Saken fortsetter nedenfor.)


Ray Kay oppsummerer hvert gruppemedlem slik:

– Kelly, hun med krøllene, er faktisk en gammel venn av meg fra perioden da jeg bodde i London, så det var kjekt å jobbe med henne igjen.

– Franske Aria har sykt mye personlighet og er ultrafunny. I etterkant av shooten har vi blitt venner privat, og om et par dager skal jeg og samboeren min ut på middag med henne og typen, Chris, som spiller i serien Kings.

– Lauren… går det an å se mer perfekt ut?

– Chelsea er supersøt og er #11 på listen over Twitters mest sexy.

– Shar er en fantastisk danser og performer, som virkelig kan flørte med kamera.

30-åringen fra Haugesund minner om at hele Paradiso Girls kan følges på Twitter, og at man finner dem hos hans profil og at han også tar imot besøk på Raykay.com.

(Du får fem fun facts nedenfor.)

SPICE GIRLS 2010 (INTERSCOPE/UNIVERSAL)

Fun fact 1: En av de norske tvillingene i den ferdige versjonen, Marita Gomsrud, er også med i den nye Kristinia DeBarge-videoen. (Piken med det lange blonde håret i fest-scenen.)

Fun fact 2: Paradiso Girls har blitt tatt under vingene av norgesaktuelle will.i.am fra Black Eyed Peas, men det er Polow Da Don som har produsert sangen, noe han opprinnelig gjorde for den debutalbumaktuelle Atlanta-artisten Keri Hilson.
Fun fact 3: Aria mikroblogger på fransk-engelsk:

Did you guys heard abowt thys Air france plane that disepier ….thys is crazy….I can’t belive it disepierd….is a bit scary…..

Such a relaxyng day:) I even forgot abowt internet and abowt my phonne:)

Fun fact: 4: Ray Kay har tidligere jobbet med både Eve og Lil Jon, og mener det var som å se igjen to gamle, «sykt proffe» venner. Eve har han hatt en fotoshoot med før, mens han filmet Lil Jon for videoen til «Okay» i 2004 med sangeren Nivea.

Fun fact 5: Nivea var gift og har tre barn med The-Dream, som i dag er forlovet med Ray Kays gode venninne «Rockin’ That Thang» som gikk til førsteplass på MTV og BET i USA.

Naken Pusycat-Nicole synger norsk sang.