Hopp til hovedinnhold
Første smakebit fra Oslo-duoen.

Paperboys teaser comebacket – se video!

3 dager. #itsPaper #belikewater

Et bilde publisert av PAPERBOYS OFFICIAL (@paperboys_official)Paperboys er back in business! De norske hip-hop-veteranene annonserte nylig at de gjør comeback allerede fredag denne uken. <$ 

Joda, Vinni har vært i inn og ut av rampelyset siden duoen kastet inn håndkleet for snart 7 år siden. Både som soloartist,
Hver gang vi møtes-yndling og nå Idol-dommer, men lysluggen har ikke sluppet ny musikk med Paperboys-partner Ole Alexander «Pope Dawg» Halstensgård siden The Oslo Agreement og banjo-bangeren «Lonesome Traveller» i 2009. 

Du kan takke Gunnar Greve for at de nå er tilbake. Idol-mogulen er nemlig manager for Vinni, og skal ha vært masekoppen som førte duoen sammen tilbake i studio. (Noe de selvsagt ikke angrer på nå.) Mer om Paperboys ser du hos 730 på fredag. 
For å korte ned ventetiden har papirgutta sendt oss en stilig snutt hvor DJ Pope mikser nytt og gammelt. Dette er altså første smakebit på hva vi har i vente, og et realt throwback for en av Norges mest innflytelsesrike hip-hop-grupper.

EP-en Be Like Water slippes førstkommende fredag. 

Se video via regissør Alexander Halvorsen her: 

Se også: Vinni debuterer som dramatiker

Nyeste saker fra 730.no

Les mer