Hopp til hovedinnhold
VM i dårlig kjæreste? Pamela var med å feire Frankrikes seier i 2018 (Instagram)

Pamela Anderson kaller fotballspilleren et monster

Kjærlighet er vanskelig, selv for Pamela Anderson.

Etter mer enn to år sammen med den franske fotballspilleren Adil Rami (33) langer hun i dag ut mot ham på Instagram.

Baywatch-superstjernen skriver at hun føler seg lurt av Olympique de Marseille-forsvarsspilleren, men det stopper ikke der.

Pamela Anderson oppsummerer sviket i Instagram-bildeteksten, men utbroder via et titalls kommentarer nedenfor. 

51-åringen skriver blant annet at Adil var utro med (minst én) annen dame, og at han drev med et dobbeltspill hvor begge trodde de var kjæresten hans.

Pamela hevder at franskmannens ønske om å beskytte kvinner fra vold bare er et spill for galleriet – den eneste kvinnen han bryr seg om er sin egen mor, skriver hun.

Adil skal ha sagt at gutter som har flere ventejenter er monstre, men i virkeligheten er det han som er monsteret, hevder Pamela.

Indirekte kaller hun ham også en narsissist og en sosiopat. Pam skriver at han var sjalu og kontrollerende, han ville alltid ville vite hvor hun var, og hvem hun var sammen med.

Pamela sier eksen drev med psykisk og fysisk tortur, og sier at hun prøvde å gå fra ham et titalls ganger.

Kunst- og motefotograf David LaChapelle skal ha advart henne om å bli følelsesmessig involvert med Adil, men resultatet ble i stedet at Pamela måtte kutte ut sine «gale» venner for å gjøre kjæresten fornøyd. 

Pamela Anderson og fotograf-vennen David LaChapelle (Jerod Harris/Getty Images)

Modellen og skuespilleren skriver også at hun har vært kontakt i kontakt med eksen hans (som han har barn med), som hevder at de ville vært sammen fortsatt hadde det ikke vært for at han i stedet gikk etter Pam.

Avslutningsvis sier Pamela at han nå prøver å få henne tilbake, men hun er ferdig med ham og klar for å forlate Frankrike.

Her er alle kommentarene Pamela Anderson skrev under sitt eget bilde: 

Se også: Influencer later som at bryllup var overraskelse?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer