Hopp til hovedinnhold
CHARLIE COX SOM DAREDEVIL, ROSARIO DAWSON SOM

På Netflix i dag: Marvel’s Daredevil sesong 1

CHARLIE COX SOM DAREDEVIL, ROSARIO DAWSON SOM ELEKTRA SYKEPLEIER? (MARVEL/NETFLIX)

Oppdatert 10. april: 

I dag er endelig serien om Marvel-våghalsen Daredevil ute, og Netflix er som vanlig raus og slipper hele sesongen på en gang. Perfekt for serieavhengige, altså.

Vi har tatt en titt på de første episodene, og Daredevil lever absolutt opp til forventningene. Klar for maraton-titting i løpet av helgen? Sjekk ut serien hos Netflix her

Les vår forhåndsomtale om serien fra februar under.

Daredevil med Ben Affleck ble fort glemt. Kanskje på grunn av denne outfit’en.


Men Netflix har så tro på helten at han får sin egen serie. Nedenfor ser du første teaser. Hadde det vært en annen kanal, så kunne dette showet fort blitt flaut, men Netflix pleier å levere. 


Bak
Daredevil finner vi
Matt Murdock (Charlie Cox fra Boardwalk Empire), som ble blind som liten på grunn av radioaktivt avfall, men som fikk ekstraordinære sanser. Om dagen slåss han mot kriminelle som advokat, om natten som superhelt i New York.

Serien har også med Deborah Ann Woll (Jessica Hamby i True Blood). Mange tippet Rosario Dawson skulle spille Daredevils superheltinnekjæreste Elektra, men hun har rollen som en sykepleier, basert på Marvel-serien Night Nurse. (I filmen spilles Elektra av Jennifer Garner, som fikk en spinoff som er Marvels største filmflopp siden Howard the Duck.)


Fun fact: Tegneserien, som i Norge het Våghalsen, fikk kultstatus på 80-tallet via Frank Miller, som ble en av Marvels mest berømte tegnere/forfattere. Netflix-serien er skap at Drew Goddard, som til tross for å være i 30-årene allerede har vært med å lage Buffy the Vampire Slayer, Angel, Alias og Lost.
Trailer 1: 

Trailer 2: 

 

Trailer 3 og 4: 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer