Hopp til hovedinnhold
NALBAND SYNS TÅLMODIGHET ER SLEPT ON (ÜMIT SEBASTIAN STENSETH)

– På fredag skal jeg bevise hvorfor jeg er hip-håp

NALBAND SYNS TÅLMODIGHET ER SLEPT ON (ÜMIT SEBASTIAN STENSETH)

Det er en stund siden Nalband satte musikk-Norge på hodet tok deg med til Stovner Senter, men nå er tenåringen tilbake med ny singel.


– Jeg har vært fraværende fra musikk i snart et år, sier Oslo-gutten til 730.


– Livet har tatt meg gjennom ulike hendelser som jeg er privilegert nok til å kunne dele gjennom musikken min. Det har vært tøft de siste årene, men samtidig har jeg vokst enormt. Ofte blir jeg spurt om hvor det blir av meg, og svaret er konstant «sabr». Tålmodighet. Et ord som mange ser ut til å savne i sine liv. Vi har et ideal av hvordan det er vi ser for oss av våre liv skal være. Momentene av tålmodighet og tilfeldighet har ikke plass i våre liv. Sånn skal det jo ikke være.


I dag var Nalband hos Ruben Gran på NRK P3. Hør her


Fredag blir det rapping hos Tommy Tee på direktesendte National Rap Show (sendes fra kl. 21 til midnatt direkte her og on demand her).


Nalband garanterer at spyttingen blir lit + litt bedre enn sist han gjestet showet.– Det gikk ikke helt som forventet forrige gang hos Tommy. På fredag skal jeg bevise hvorfor jeg er hip-håp. Flopper jeg igjen, legger jeg opp. Promise!


Nalbands nye singel «Sabr» er produsert av Jasko. Sjekk den ut her:

 

OPPDATERT: Her er jaggu også videoen, regissert av Ümit Sebastian Stenseth:

NM i hard spyttefest: Nalband med Jonas Benyoub, Pumba, Lotus & Temoor (VIDEOoouuuffff) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer