Hopp til hovedinnhold
Michael Cera command z tv-serie sci-fi
Command Z med Michael Cera (Extension 765)

Command Z: Steven Soderbergh avslører ny serie med Michael Cera

Den nye serien Command Z har blitt spilt inn i all hemmelighet.

Dette har vel ikke blitt gjort før? Helt ut av det blå kan filmprodusent og regissør Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s Eleven, Magic Mike) røpe at han har laget en ny serie ved navn Command Z.

Den kommer om tre dager.

Jepp, du leste riktig. Natt til mandag 17. juli slippes serien eksklusivt på Stevens nettside Extension765.com.

Command Z beskrives som en sci-fi-serie som tar et postapokalyptisk blikk tilbake på 2023, hvor seriens karakterer reiser tilbake i tid via en vaskemaskin for å redde verden.

Igjen, du leste riktig.

(Extension 765)

Disse karakterene spilles av blant andre Michael Cera (Superbad, Barbie). Han mener at det kritiske året som må rettes opp i for å redde verden er 2023.

Vi får også se Roy Wood Jr. (The Daily Show), Chloe Radcliffe and Liev Schreiber (Asteroid City, X-Men Origins: Wolverine)

Command Z annonseres via et kryptisk nyhetsbrev fra Stevens selskap Extension 765.

(Extension 765)

«Jeg tror du nå er vant til at jeg beskriver den noe spesielle oppførselen til sjefen vår, Mr/Dr. Soderbergh. Men denne siste utviklingen er på et nytt nivå, og jeg kan ikke holde meg selv av grunner som du snart vil forstå… Hvis jeg virker litt på kanten, det er fordi A) Ingen av oss har sett det. B) Den er tilsynelatende omtrent nitti minutter lang. Men det er åtte episoder av varierende lengde, så er det en faktisk serie? Eller bare en film kuttet opp i biter?», lyder nyhetsbrevet.

Stort mer vites egentlig ikke om Command Z. Du kan se traileren her.

Se også: Kollosal kinosuksess for kristen kontroversiell actionfilm

Les mer