Hopp til hovedinnhold
Lil Tay Sucker 4 Green video Tay Tian Claire Hope 2009
Glad i flus: Lil Tay alias Tay Tian alias Claire Hope alias The Youngest Flexer In The Game er en Sucker 4 Green

Lil Tay gjør comeback med Sucker 4 Green – se video

Lil Tay slipper musikkvideo i kjølvannet av forvirringen om hennes eksistens – og går på Instagram Live og spiller «Master of Puppets» med Metallica. Se nedenfor.


OPPDATERT: Videoen til «Sucker 4 Green» fikk halvannen millioner visninger den første dagen og ble nummer 1 trending hos YouTube. Den har også flere millioner visninger på andre plattformer.

Lil Tay number 1 trending YouTube sucker 4 green


Det er mange ugler i mosen når det kommer til den falske rapporten om dødsfallet til Lil Tay alias Tay Tian alias Claire Hope (født i 09).

Annonseringen skjedde på kanadierens egen Instagram, som hun hevder ble hacket.

PR-messig ser det ut til å være bra timing, ettersom rapperen nå gjør comeback som artist.

Nå tar 14-åringen dog en 180 og bytter sjanger fra hip-hop til basic H&M-pop.

Nedenfor ser du musikkvideoen til «Sucker 4 Green» med Lil Tay.

Både moren Angela Tian og storebroren Jason Tian er med.

Sistnevnte har produsert låten, mens Tay Tian er kreditert som låtskriver.

Lever Lil Tay?

Eller er dette AI?

– I walked in the party, no friends on my arm / you got my attention, like a fire alarm

Se musikkvideoen her.

Tilbakemeldingene på X om musikken er middels. Mange er også skeptiske på om hun virkelig ble hacket. «Lil Tays falske dødsfall var bare et PR-stunt for musikken hennes», ekser en jente. «Tenk å forfalske sin egen død bare for å slippe den mest mid låten noensinne», lirer en annen av seg. «Du kan ikke nekte for at hun vet hva hun gjør. Glem haterne, hun gjør tingen sin», skriver en fanboy.

Lil Tay går også live på Instagram.

Death Metal? 🙂 Her spiller hun «Master of Puppets» med Metallica.

I tillegg forteller hun blant annet at faren ikke var en del av livet hennes før hun ble berømt. Når han fikk foreldreretten, ble Tay angivelig fysisk og mentalt mishandlet av faren og hans nye kone.

Denne uken postet Lil Tay sin Instagram et innlegg hvor det hevdes at faren står bak den falske påstanden om dødsfallet.

«Min voldelige rasistiske kvinnefiendtlige kvinneslående far Christopher J. Hope forfalsket min død», står det på innlegget på IG-kontoen hennes med 5 millioner følgere.

Noen timer senere svarer faren til Lil Tay hevder at påstanden er ren løgn.

«Personen ansvarlig for dette Instagram-innlegget, så vel som alle som gjentar denne fullstendig falske og injurierende anklagen, er praktisk talt sikre på å bli tiltalte i et ærekrenkelsessøksmål», skriver Chris hope.

«Alt er 100 % usant, og jeg stoler på at dette er åpenbart for alle som kjenner meg eller den lange historien med absurde og usanne uttalelser fra de forskjellige personene som har kontrollert Instagram-kontoen.»


Se også: Sør-afrikanske Tyla slår gjennom i Norge med Water-challenge via TikTok 💦

Les mer