Hopp til hovedinnhold
Ashley Benson Pamela Anderson Paris Hilton G-Eazy Alone At Night Skrekkfilm trailer
Alone At Night byr på stjernespekket ensamble (Vertical Entertainment)

Trailer: Paris Hilton gjør skrekk-comback i Alone At Night

Skrekk og gru!

18 år etter Paris Hilton (født i 81) ble brutalt drept i House of Wax (2005) gjør hotellarvingen og DJ-dronningen comeback som skuespiller med skrekkfilmen Alone At Night.

Paris er dog ikke alene i den stjernespekkede filmen. Vi får også se Ashley Benson (Pretty Little Liars, Spring Breakers), Pamela Anderson, supermodellen Winnie Harlow, G-Eazy og A$AP Nast, for å nevne noen.

Det er nødvendigvis ikke slik at en stjernespekket film er lik god kvalitet, spesielt ikke når over halvparten av stjernene ikke egentlig er skuespillere.

Regissøren til Alone At Night kaller selv filmen for B-horror.

– Jeg ville lage en type film som jeg selv ville sneket meg inn for å se som tenåring. Slasher, stoner, en sexy thriller med bra musikk, sier Jimmy Giannopoulos (The Birthday Cake).

Ashley Benson er ikke alene som cam girl i Alone At Night (Vertical Entertainment)

Filmen handler om den unge kvinnen Vicky, spilt av Ashley Benson, som vil klarne hodet etter et stygt brudd. Hun reiser derfor til en venns hytte i skogen og viser frem sexy undertøy til sine trofaste følgere på sin livestreamnettside med 18 års aldersgrense.

Det er jo også en måte å takle et brudd på.

Men, når strømmen går finner Vicky ut at hun ikke er alene. En maskert morder med et brekkjern lusker i mørket med all intensjon om å ende livet kvelden hennes på grusomt vis.

Ariana Gomez Addams, what are you doing her? (Vertical Entertainment)

Hun får dog heldigvis hjelp av politietterforskerne som spilles av Pamela Anderson og A$AP Nast.

Paris Hilton spiller seg selv og holder Ashley aka Vickey med selskap på TV-en som programleder for et reality-show. Utfordrende rolle der, altså.

Etter traileren å dømme ser det ut som om karakteren til Winnie Harlow stryker med relativt fort, og det er uvisst hva slags rolle G-Eazy har i filmen. Luis Guzmán (Wednesday) dukker derimot opp som en av Vickeys trofaste følgere.

(Vertical Entertainment)

Se traileren til Alone At Night nedenfor.

Filmen er som nevnt ikke ment til å være et mesterverk, men regissøren mener selv at den er skremmende morsom.

– Vi spiller på nostalgien til mine favoritt B-horror-filmer og 90-talls slashere, og vi lagde virkelig en skremmende morsom film, påstår Jimmy.

Filmen som opprinnelig fikk tittelen 18 & Over er også en NFT-film, hvor du kan samle på filmens karakterer og få tilgang på en Collecter’s Cut-versjon av filmen. Finurlig opplegg.

Alone At Night har premiere 20. januar 2023.

Se også: Grinchen blir grusom i ny grøsser

Les mer