Hopp til hovedinnhold
Frida Leonore TikTok Norge Hawaii 730
Frida Leonore (Instagram/fridaleonore)

TikTok-Norge med Frida Leonore: – Drømmen for 2024 er å komme på TV-skjermen

730.no tar en prat med Frida Leonore! ☀️

Nestemann ut i vår nye spalte er den norske solstrålen Frida Leonore Næss (født i 04).

For tiden lever 19-åringen det gode livet på Hawaii, hvor hun bor og studerer.

Dette får vi et innblikk av via TikTok der nordmannen har opparbeidet seg 124,2k følgere og 10,9 millioner likerklikk.

Her får vi daglig vlogger fra studentlivet i USA, både de positive og negative sidene, så vel som GRWM-videoer med fokus på helse og beauty.

730.no slår av en prat med Frida Leonore om hennes egne favoritter, og det hun styrer unna.

Frida Leonore TIkTok
(Instagram/fridaleonore)

Hva var ditt første innlegg på TikTok? 

– Mitt første innlegg på TikTok var en LA-vlog jeg postet for cirka to år siden. Host Dad Brad og jeg gikk rundt i Hollywood og levde ut turistdrømmen.

Hva er ditt mest populære innlegg? 

– Mitt mest populære innlegg må være fra da jeg var russ og lagde ‘Russmas’. Den andre Russmas-vloggen gikk veldig bra, ettersom jeg og venninnen Emmeli var stuck på et sted vi ikke ante hvor var etter rulling. Den fikk over en halv million visninger med opp imot 50k likerklikk.

– Den gangen jeg krasjet bilen til typen etter å ha fått låne bilen en dag slo også veldig godt an. 

Hvilket innlegg synes du burde ha fått mer kjærlighet? 

– Føler egentlig jeg har veldig lojale følgere som gir masse kjærlighet på alle innleggene mine. Om det er noe jeg kanskje hadde håpet at skulle slått bedre an så er det vloggene mine på engelsk. Siden jeg bor her på Hawaii er det naturlig å snakke litt engelsk også, men dette er ikke mine norske følgere så glad i. 

På hvilke måter er TikTok bedre/verre enn andre apper? 

– TikTok gir deg muligheten til å virkelig være kreativ og lage morsomme, kule videoer. Det er et sted hvor du kan drømme deg bort i andres liv, få motivasjon, tips, og bli underholdt.

– Jeg liker også at FYP er så rettet mot dine interesser, så det er lett å finne noe du liker å se på. Det dukker også opp nye profiler hele tiden, og det er kult å få et innblikk i andres unike liv. Det er lett å bygge seg opp en følgerbase som gjør at TikTok også åpner opp for mange andre spennende muligheter. 

– Det som er litt dumt med TikTok er også at FYP er så veldig rettet mot deg. Om du først liker eller lagrer en video, vil lignende videoer fortsette å dukke opp, noe som kan bli slitsomt i lengden.

– Det kan jo også føre til at man kommer inn i loopholes og kan for eksempel påvirke måten du tenker om visse saker på. Spesielt for unge barn er dette litt skummelt. TikTok er også veldig avhengighetsskapende, så om du først har lastet ned appen vil den mest sannsynlig ta mye tid av hverdagen din. 

@frida.leonore

Oppdaterer dere på hvordan det gikk!❤️#grwm #datinglife

♬ original sound – Frida Leonore

Hvilken norsk TikTok-profil er din fav akkurat nå? 

– Det er så utrolig mange flinke profiler der ute, spesielt i TikTok-Norge! Så det er litt vanskelig å velge… Men jeg elsker å følge med på Trygve Bennetsen og hans morsomme videosnutter. Vollan-tvillingene og Lejla Dzaferi er alltid en go to om jeg trenger litt motetips.

– Også må jeg nevne Alexsandra Marie Høye sine skole-vlogger som gir meg sikkelig motivasjon.

Hva med internasjonal? 

– For noen uker tilbake ble jeg obsessed med en TikTok-er som heter meg.ofitness, som vlogger livet sitt på en litt unik måte. Jeg elsker også Nara Smith sine mat videoer. Anna Paul er også en go to om jeg trenger litt vlog-inspo. 

Hvem ville du helst hatt en TikTok-live med? 

– Det hadde vært kult å hatt TikTok-live med Trygve Bennetsen siden vi alltid har det så moro når vi er sammen. Han er jo bare proppfull av god energi og stemning! 

(Instagram/fridaleonore)

Og er det noen du ville styrt unna? 

– Er ikke så fan av Andrew Tate og hans kvinnesyn og meninger. Så jeg styrer som regel unna han og profiler med samme holdninger for å unngå å provoseres. Er generelt heller ikke noe fan av hatvideoer, og videoer som kun blir laget for å få noen andre til å føle seg dårlig… 

Topp tre låter på repeat på Spotify?

– «Walking on a dream», «Toi Et Moi» og «Joker».

Hvordan ser din FYP ut? 

– Min FYP består mye av «en dag i livet mitt»-vlogger, treningsvideoer, selfcare og matinnhold. Mye av det jeg poster selv.

@frida.leonore

Faktisk veldig spennenede å se🤭❤️ #baseball #vlog

♬ original sound – Frida Leonore

Beste/verste trend på TikTok? 

– For å være helt ærlig er jeg ikke spesielt fan av TikTok-trender ettersom det føles så uorginalt. Men var jo veldig gøy når ‘Russmas’ ble noe flere slang seg på å lage under russetiden. 

– De trendene jeg synes er minst interessante er dansevideoer. 

Fortell om et høydepunkt fra 2023? 

– Mitt høydepunkt var 100% å flytte til Hawaii. Beste avgjørelsen så langt i mitt liv. Har fått oppleve så mye, og møtt så mange kule mennesker. Og ikke minst et veldig inspo-vennlig sted hvor man har mulighet til å lage masse content! 

Hva er drømmen for 2024? 

– Drømmen for 2024 er å komme på TV-skjermen. Det ville vært veldig gøy og blitt castet i et TV-program eller produsert noe eget. 

Vi gleder oss til å følge med i videre! Takk for praten, Frida ☀️


Se også: Denne trenden er Henrik Schatvets ikke fan av: – Det skal jeg ha meg frabedt

Les mer