Hopp til hovedinnhold
(VG NETT)

OsloGirls – hva har skjedd?

Vi har på rekordrask tid vent oss til (og blitt avhengig av) to episoder med OsloGirls hver tirsdag og fredag, men etter søvnløse døgn gav VG Nett oss kun én episode i går. Den var dog episk.

OsloGirls episode 3: VG Nett

Etter intervjuene kaster tilfeldigvis Astrid en kopp kaffe over den flotte singletten til Nathalie, og alle skriker og hyler. Min Mote-redaktør kaller Astrid klumsete. Marie Amanda ler eller hva hun gjør, mens alle sammen beklager. Nathalie og Marie Amanda forlater lokalene, og de er enige om at dette er det VERSTE de har vært med på i hele sitt liv. Nathalie kaller Astrid for Karius. Marie Amanda er sulten. Det har tross alt vært en lang dag.

Imens møtes Astrid og Isabelle i et romskip som ligner på en sofa, hvor Astrid spør Isabelle om hun kan henge henne nå. Isabelle vil ikke. For Isabelle har en plan. Isabelle ringer Erlend, for han er festlig. Festlig = gay. Nå kommer Erlend og skal gjøre makeover. Fy faen, dette blir bra.

OsloGirls episode 4: VG Nett

Faen, jeg sovnet under introen igjen. Må starte på nytt. Isabelle og Astrid møter festlige Erlend. Erlend er definitivt festlig og er i tillegg fra Nord-Norge. Erlend kaller Isabelle en prostitutt, og spør hvorfor hun sminker seg så mye. Isabelle vet ikke altså. Men Erlend kan sitt fag, og tar dem med til frisøren. Det drikkes vann fra vinglass. Glamorøst.

I mellomtiden sitter Marie Amanda i NRJ-studio med sanger OG popstjerne Anine Stang. Anine forteller om karrieren og det travle livet, hun har konsert om bare 40 minutter. Marie Amanda er lamslått. Plutselig har Marie Amanda glemt at Anine er der og fortalt om hele livet sitt, før hun takker Anine for å ha kommet.

De river av seg headsettene, og utbryter i kor: Å herregud dette var kjempehyggelig!!! Marie Amanda tvinger Anine til å bli med ut på byen en dag for å catche up. Marie Amanda er god på å catche up. Anine Stang er med. Klem.

Isabelle og Astrid får nye kjoler og et nytt liv av festlige Sebastian. Alle tre hyler og skriker.

MARIE AMANDA HOS RADIO NRJ (VG NETT)

OsloGirls episode 5: VG Nett

Hun redaktøren i Min Mote er en SKIKKELIG bitch og kjefter på jentene som forlot kontoret som en svinesti. Fysj. De hadde tross alt glemt å legge tilbake den notatblokken de lånte i går. Astrid og Isabelle legger seg langflate og unnskylder med at de skulle på Total Makeover, til tross for at de ser nøyaktig lik ut som i går.

På den andre siden av byen sitter Popstjerne-Anine og har en naturlig samtale med Universal-Knut (<3) om hva som skal være hennes neste singel. Men Anine får ikke fred til å tenke, fordi hun KONSTANT blir oppringt av en mystisk «Mister X». (Red. anm: Ødeleggesalarmen ble for meget vedrørene denne telefonsamtalen. Vi var sellout/snille og fjernet og redigerte litt av teksten her.) X maser på Anine om å få skaffet noen dager fri, men Knut sier at dette er helt, HELT umulig hvis Anine vil fortsette å være popstjerne. Når Anine breaker de dårlige nyhetene til X per telefon, blir X sint og legger på. 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer