Oslo x Stavanger: – Skal du ha det må du ta det!

24. jun 2018 kl. 00:00
BASERT PÅ EN VIRKELIG FEST (@FREDDYMATATA/SVM)

BASERT PÅ EN VIRKELIG FEST (@FREDDYMATATA/SVM)


Ung ringrev. SVM alias Sam Eghtedari er 26 (slik alle norsk rappere var før), med mange slipp på CV-en. Nå er Oslo-gutten ute med en ny utagerende affære. Sjekk ut hans selvregisserte video til «BANK DANK» nedenfor,
igjen med hans 18 år gamle Stavanger-favoritt Kiddo Kæsh.
DEN BREIALE BARISSTILEN (@FREDDYMATATA/SVM)
 

Sam, hva er budskapet ditt her?– Budskapet er ganske enkelt; «vi venter aldri på å få no’ godt». Skal du ha det må du ta det!Hvordan er det å regissere seg selv?– Alle musikkvideoene mine er regissert av meg selv. Det begynner med at jeg har en visjon og heldigvis har jeg så mange som er talentfulle og flinke rundt meg som hjelper meg å bringe det til livet. S/o Kristoffer Alvarado, Erik Carswell, Qazal Jaffri og Simen Ringen.

Hva med venninnene dine i videoen, hvem er dette? 
 


– Linjen «tre mæber i ett badekar» kommer fra en fest. De som var der vet… S/o til jentene i videoen, de ser smashing ut <3Young’n Kiddo Kæsh, hva har du lært av SVM?Kiddo: – Som kid pleide jeg alltid å se opp til Sam, Arif, BAWS Gang ++. Så da idolet mitt tok kontakt for å ha session var det rett til Oslo for å recorde. Sam har lært meg enormt mye om hvordan jeg skal operere blant folk, noe som har hjulpet masse, real shit!SVM, hva har du lært av Kiddo?Sam: – Det er så mye! Jeg forstår meg ikke på all musikken han gjør i blant, men jeg digger det, det er noe eget og det er raw! Til å være 18-åring syntes jeg Kiddo er helt overlegen med flows, hooks, låt-ideer og måten han ordlegger seg på! Jeg kan ikke gjøre annet enn å støtte han hele veien.Hva syns du om Hip-hop-Norge anno 2018?– Jeg elsker det! Det er så mange som dukker opp om dagen at jeg nesten ikke har oversikt, noe som bare er gøy! Det er inspirerende å se de som ikke gjør som alle andre, som gir litt faen og bare gjøre sin egen ting!Hva er planen for resten av sommeren?– Noen spillejobber og masse studio. Jeg slipper snart mer musikk og flere klasse-videoer, stay tuned!

Se SVM med Kiddo Kæsh «Bank Dank»:

Se også: ♫ Wavy norsk sommervideo: SVM i Skam-bassenget