Oslo Spektrum må avlyse Steve Aoki? Eller ikke?

8. sep 2015 kl. 00:00
SORRY STEVE (ULTRA)
SORRY STEVE (ULTRA)
 
Oppdatert! Nå er det kanskje håp likevel. Se nederst. 

Det ser ikke ut som det blir noe kakekasting fra super-DJ Steve Aoki i Norge i høst. I ettermiddag ble showet hans i Oslo Spektrum 19. september avlyst. 
 
Ifølge arrangør Monkey Biz så er årsaken for lite billettsalg. Oslo Spektrum tar omtrent 9000 mennesker under konserter.
 
Amerikaneren har tidligere spilt på Blå i Oslo med den norske duoen Juicy.
 
37-åringen, som er aktuell med sitt tredje album Neon Future II, klarer seg dog fint: Her er de 10 DJ’ene som tjener mest nå (og hvor mye de drar inn i året)

OPPDATERT!

Arrangør Monkey Biz forteller via Facebook-eventet at det kanskje er håp likevel, hvis man flytter showet fra Spektrum til en Oslo-venue med kapasitet på ca. 3000. (Har Oslo et slik konsertlokale? Sentrum Scene tar ca. 1500.)

Hei alle Aoki og edm fans! 
De er med stor sorg vi måtte gå ut å kansellere eventet vi har gledet oss til og jobbet knallhardt med i flere måneder. 
Men når man har investert nærmere 2 millioner kroner i et event så kan man ikke bare satse på at break-even grensen nås dagen før konserten. Selvom vi vet at veldig mange hadde planer om å kjøpe i uken som ledet opp til eventet så blir risken uforsvarlig. 
Dette er dessverre heller ikke første edm konserten som har blitt avlyst pga dårlig oppslutning. 
MEN det er fortsatt flere hundre som har gledet seg lenge til denne kvelden og har kontaktet oss i håp om at vi kunne gjøre noe.
Så vi kommer til å gjøre et siste forsøk for å flytte til et 3000 cap. venue iom at booking-feen er tapt uansett om vi gjennomfører eller ei.
Så hvis du vil at denne kvelden skal bli noe av:
LIKE denne posten så ser vi hvordan stemningen ligger ann hos partyfolket!

Sjekk ut eventet her