Hopp til hovedinnhold
CONZENTRERT GJENG (SKJERMBILDE/YLTV) 

Oslo-rapperen Conz: – Jeg er sulten og jeg er her for å spise

CONZENTRERT GJENG (SKJERMBILDE/YLTV) 

Etter å ha filleristet både Stavern og Slottsfjell med sitt solide liveshow er Oslo-rapperen Sully Sanyang alias Conz nå klar med videoslipp. 


21-åringen får god hjelp fra Lørenskog-produsenten Casabling og og videoregissørene 
Erik Carswell og Ask Sunde. Se premiere nedenfor. 

Hei Conz! Hvordan var det å spille på Stavern og Slottsfjell?


– Det var en god opplevelse med tanke på at det var min første gang ever. Dro dit med gutta fra By Any Means og vi hadde det jævlig gøy, fikk linket opp med andre talentfulle artister fra overalt i landet som fucker med oss. Men det beste av alt var å møte de koselige folka som var der for å ha det gøy med oss <3.
Hva handler «Scared» om?

– Jeg har sittet på denne låta en stund, men kort fortalt handler låten egentlig om at jeg starter min historie nå enten folk liker det eller ikke. Jeg er sulten og jeg er her for å spise. Høres kanskje aggressivt ut, men jeg vil bare spre gode vibber til alle og det er noe jeg håper folk kommer til å høre når jeg slipper mer musikk.

Hva vil du vise med musikkvideoen?

– Musikkvideoen har egentlig ikke noe spesiell handling. Det var basically bare en meet up med folk jeg fucker med. Det var en slags catch up og turn up ting S/o til dere <3

Se premiere på videoen til «Scared» via YLTV: 

Les mer