Hopp til hovedinnhold
R FOR REX (ARTISTPARTNER)

Oslo-rapper fikk videoboost via Norges største blogger

R FOR REX (ARTISTPARTNER)

Har du sett allerede sett den nye musikkvideoen til Rex? Da er det ikke utenkelig at du også er en trofast leser av Norges største blogg – Mamma til Michelle.

Oslo-rapperen fikk nemlig med seg Stavanger-ikonet Anna Rasmussen (19) til sin nye snutt. Og det ga resultater – på et par dager hadde videoen over 50 000 visninger. (Mange etablerte norske artister sliter med å pushe 5-10k.) 


Det er dog ikke nytt for Rex å ha høye tall, Atle Pettersen-samarbeidet
«Amazing» har for lengst rundet 100 000 views. 


Sjekk ut videoen til feelgood-anthemet via regissør Rolf-Ørjan Høgseth, og se vår lille prat med Rex under. 

Hei Rex! Hvorfor valgte du Mamma til Michelle? 
– I videoen vil vi vise folk i den rollen de har til daglig og vise de forskjellige utfordringer de møter. Da vi skrev manuset var tanken også å kaste lys på alenemødre som en av rollene og deres utfordringer, og det var da tanken på å ha med Anna kom i bildet.

Hvordan fikk du henne med på prosjektet? 

Jeg sendte henne en melding der jeg forklarte kort om hva det dreide seg om, og hun sa ja med engang. Responsen har vært overraskende bra så langt, videoen har blitt sett over 50,000 ganger på fire dager og budskapet syns jeg kommer godt frem.

Fortsetter under

Nytt blogginnlegg ute på bloggen! Klikk på link i bio-> www.mammatilmichelle.blogg.no

Et bilde publisert av Anna Rasmussen (@mammatilmichelle)


Stas! Leser du bloggen til Anna selv? Har du en norsk favoritt-blogg? 
– Haha… 730 all day err day (S/o til dere for at dere gir oss selvstendige artister en platform å vise frem musikken!) Er stort sett innom musikkblogger og prøver å holde meg oppdatert på det meste som skjer om dagen.
– Jeg syns Anna gjør en god jobb når det gjelder å være mor i en så ung alder. Hun tar vare på seg selv og barna hennes og det er det viktigste.

Se også: Gode vibber fra Akon og Matoma

Nyeste saker fra 730.no

Les mer