Hopp til hovedinnhold

Oslo-jenta til Drake: – Han luktet veldig godt… og Converse er komf!

I går instaet vi bildet ovenfor fra Spektrum, hvor Drake tar norske Ida S. Løwer ut på scenen. (Vi trodde hun het Aida.) Etter litt gravende journalistikk fikk vi tak i den heldige jenta som kanadieren likte så godt.

24-åringen fra Frogner i Oslo forteller 730 at hun først ble hentet i salen av Drakes gutter, og at hun ikke endte opp på hotellrommet til Drizzy…

– Jeg er veldig fan, så venninnen min og jeg gikk helt frem foran scenen før konserten startet, men det var så kaotisk og vi orket ikke å bli klemt, så vi gikk ut til siden for å danse. Da kom det noen fra crewet til Drake og spurte om vi ville ha VIP-pass og bli med dem backstage Han ene sa at jeg kanskje skulle få komme ut på scenen med Drake, noe som hørtes ut som bullshit…

Men det var ikke bullshit.

– Etterhvert skjønte jeg at det var sant, for jeg ble sendt videre til produksjonssjefen for showet som ga meg instrukser om hva som skulle skje, og plutselig ble jeg tatt med ut på scenen. Jeg var utrolig nervøs, og jeg visste ikke helt hva som skulle skje, men det gikk bra.

Hvordan var det å stå der med Drake?

– Han luktet veldig godt.

Håhå…. Drake sa at han var redd for at du bare var 16 år, siden du rocket Converse?

– Haha ja, de jentene på min alder som han henger med går vel stort sett i høye hæler. Jeg liker også det, men når jeg skal på konsert i flere timer og danse så liker jeg bedre å gå i Converse, hehe. Crewet til Drake spurte forresten om alderen min fire ganger. De er vel redd for å være slibrige med 17-åringer.

Drake sa han vurderte å bli en ekstra dag i Oslo på grunn av deg… Gjorde han det?

– Ikke med meg iallefall. Jeg tror kanskje jenter som får VIP-pass og blir med backstage ofte får muligheten til slik, men jeg har kjæreste, så nei.

Hva synes kjæresten din om at Drake koste seg med deg på scenen?

– Han var glad på mine vegne, men han var veldig glad for at jeg kom hjem.

Ida Løwer, you’re a good girl and you know it… Se Oslo-jenta i Spektrum med den selverklærte «pervert’en» Drake:

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer